Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

“Ρουκέτες” από Κώστα Καραμανλή (junior) για το κατάντημα της (σημερινής) ΝΔ

“Ρουκέτες” για το κατάντημα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής (junior), μιλώντας σε εκδήλωση για τις φοιτητικές εκλογές στην Πάτρα.
Σε μια ομιλία που προκάλεσε αίσθηση, και εντείνει την αστάθεια της ηγεσίας Σαμαρά στη Συγγρού, ο ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή εξαπέλυσε βολές για τη φυσιογνωμία της σημερινής Νέας Δημοκρατίας, που εκ των πραγμάτων έχουν ως αποδέκτη τον Αντώνη Σαμαρά.
Χαρακτηριστικά αποσπάματα καταγράφει η έγκυρη στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”:
“Αν θέλουμε να πάμε ξανά μπροστά ως παράταξη, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Γιατί, μπορεί να μειώθηκαν τα ελλείμματα στην οικονομία, αλλά δημιουργήθηκαν ελλείμματα στη σχέση της παράταξής μας με την κοινωνία. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν συνομιλούμε με πλατιά λαϊκά στρώματα.
Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, όσες διαφωνίες κι αν έχουμε με τη σημερινή κυβέρνηση, θέλουμε την επιτυχία της χώρας. Δεν μπορεί η παράταξή μας να περιμένει χαιρέκακα στη γωνία. Δεν της ταιριάζει. Δεν είναι αυτό το παράδειγμα της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή 2004-2009. Δεν είναι αυτός ο ιστορικός μας ρόλος”.
Είναι προφανές ότι μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, οι εξελίξεις σε εσωκομματικό επίπεδο στη Νέα Δημοκρατία θα είναι ραγδαίες.
http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου