Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ενοχλειται τώρα ο Αντώνης Σαμαράς, απο την σιωπη Καραμανλη !






Ο Αντώνης Σαμαράς ενοχλείται από τη σιωπή του Κ. Καραμανλή!
Ενοχλείται από τα δημοσιεύματα που φέρουν να υπάρχει πολιτικό φλερτ μεταξύ του πρώην προέδρου της Ν.Δ. και του κ. Τσίπρα!
Σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣ» ο κ. Σαμαράς δηλώνει:
« πιστεύω πως ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής καταλαβαίνει πως όσοι τα ισχυρίζονται αυτά δεν του κάνουν καλό και εξυπηρετούν τους δικούς τους και μόνο σκοπούς.»
Εύλογα αναρωτιόμαστε, γιατί δεν έκανε το ίδιο σχόλιο για όλα τα δημοσιεύματα των έξι χρόνων της σιωπής του Κώστα Καραμανλή, όπου όλο το συστημικό παρακράτος της διαπλοκής και οι βουβουζέλες του Δ.Ν.Τ. του έριχναν τις ευθύνες για την προσφυγή στο μηχανισμό «σωτηρίας» της χώρας
Γιατί δεν έκανε το ίδιο σχόλιο κάθε φορά που έβγαινε ένα αισχρό δημοσίευμα και ο Κ. Καραμανλής σιωπούσε.
Γιατί δεν αναρωτήθηκε για τη σιωπή του, όταν ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. ΔΕΝ ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο και ο Σαμαράς το «ανέχτηκε», ενώ θέλει να φαίνεται τόσο … σκληρός με τις κομματικές γραμμές
Γιατί δεν αναρωτιέται, γιατί σιωπά και στα αισχρά δημοσιεύματα του δικού του δικτύου παραπληροφόρησης που έχει στηθεί εδώ και χρόνια.
Όλα αυτά έκαναν καλό στον Κ. Καραμανλή;
Όλοι εσείς, κ. Σαμαρά κάνατε καλό στον Κ. Καραμανλή και στη Ν.Δ.;;;;
Μέχρι χθες σας βόλευε η σιωπή του και ας έβγαιναν τόσα στοιχεία που ανέτρεπαν το » κατηγορητήριο» που έστησαν οι νταβατζήδες εντός και εκτός της Ελλάδας.
Η σιωπή του Κ. Καραμανλή είναι πολιτική πράξη και ως εκ τούτου κανείς δε μπορεί να την καπηλευθεί.
Συμφέρει δε συμφέρει αυτά που δήλωσε και έπραξε μέχρι το 2009 ισχύουν στο ακέραιο.
Μένει να αποδειχθούν και στο ακέραιο.
Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, η εξεταστική για τα μνημόνια , αλλά και οι αποκαλύψεις για το σχέδιο ΠΥΘΙΑ θα αποκαταστήσουν την αλήθεια…
Και τότε θα » καταλάβετε» τι σημαίνει σιωπή του Κ. Καραμανλή, αξιοθρήνητε, κ. Σαμαρά!
Όπως και ολόκληρος ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι αυτά που » ισχυριζόσαστε τόσα χρόνια, εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν του δικούς σας και μόνο σκοπούς»


olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου