Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ "ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ" Ή ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Μουσουλμάνοι "λάθρο" έριξαν τους Χριστιανούς συνεπιβάτες στη θάλασσα για να τους πνίξουν - Αυτούς μας στέλνουν στην Ελλάδα


Τη στιγμή που η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου ισχυρίζεται πώς οι λαθρομετανάστες «λιάζονται στις πλατείες» και ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει το θράσος να ζητήσει να ανοίξουν τα στρατιωτικά θέρετρα για να τους φιλοξενήσουν μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη γειτονική Ιταλία για να καταδείξει πόσο σοβαρό για την εθνική ασφάλεια είναι το πρόβλημα των κάθε λογής λαθρομεταναστών τους οποίους διακινούν κυρίως Τούρκοι δουλέμποροι.  
 
Σύμφωνα λοιπόν με την Corriere della Sera, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 15 λαθρομεταναστών, οι οποίοι έριξαν στην θάλασσα 12 ανθρώπους επειδή ήταν χριστιανοί! Το δημοσίευμα που επικαλείται μαρτυρίες διασωθέντων, οι 15 μουσουλμάνοι που βρίσκονταν στο ίδιο πλοιάριο με τους χριστιανούς ενώ έπλεαν ανοιχτά της Σικελίας δεν δίστασαν να προχωρήσουν στην εγκληματική αυτή πράξη πετώντας ακόμη και μικρά παιδιά στα παγωμένα νερά.
 
Οι αστυνομικές αρχές του Παλέρμο συνέλαβαν τους 15 λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Μάλι και την Σενεγάλη, ενώ ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και ένας ανήλικος. Οι διασωθέντες με δάκρυα στα μάτια εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιβιβάστηκαν σε πλοιάριο στις 14 Απριλίου που αναχώρησε από τις ακτές της Λιβύης με 105 επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι περισσότεροι από την Σενεγάλη. 
 
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού οι επιβαίνοντες από την Γκάνα και τη Νιγηρία δέχθηκαν απειλές από 15 συνταξιδιώτες, οι οποίοι τους έλεγαν ότι θα τους πετούσαν στην θάλασσα επειδή είναι χριστιανοί. Από τις απειλές προχώρησαν στις πράξεις ρίχνοντας στο νερό τους 12 άτυχους ανθρώπους, οι οποίοι όπως αναφέρει η ιταλική αστυνομία κατάφεραν να σωθούν επειδή προσπάθησαν να κολυμπήσουν σχηματίζοντας ακόμα και ανθρώπινη αλυσίδα. 
 
Αυτοί είναι λοιπόν οι λαθρομετανάστες που αρκετοί από τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες και να τους φιλοξενήσουμε. Ευτυχώς που ο Αλέξης Τσίπρας και μερικοί στην κυβέρνηση, αντιλήφθηκαν τις επικίνδυνες διαστάσεις του προβλήματος και επιχειρούν τώρα να βρουν μία λύση πιέζοντας την Ευρώπη και πληρώνοντας την αδιαφορία της με το ίδιο νόμισμα.
 
«Ή λαμβάνετε μέτρα ή τους δίνουμε χαρτά να ταξιδέψουν όπου θέλουν», είναι η απάντηση της κυβέρνησηw, στην οποία συνέβαλε σημαντικά η στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει προειδοποιήσει για τους κινδύνους που κρύβονται κάτω από το «χαλί» των λαθρομεταναστών.
 
Γιατί απλά κάποιοι πίσω από τους λαθρομετανάστες μαγειρεύουν άλλα πράγματα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου