Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

O Ομπάμα πήγε για γκόλφ μετά το διάγγελμα!

D3BD29FAB3892EEE58960C50F88FFB2C
Εντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Μπαράκ Ομπάμα να παίζει γκολφ χαμογελαστός, λίγες ώρες έπειτα από τη δήλωσή του για τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.
Οι εν λόγω εικόνες έχουν προκαλέσει διεθνή κατακραυγή, ενώ ενδεικτικά είναι πολλά δημοσιεύματα όπως αυτό της βρετανικής Daily Mail, η οποία αναφέρει ότι ο Ομπάμα γελά και παίζει γκολφ ανενόχλητος, λίγα λεπτά μετά την δήλωσή του για τον δημοσιογράφο.
Οι φωτογραφίες με τον Ομπάμα έγιναν αντικείμενο σχολιασμού και στο Twitter με πολλούς χρήστες του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και δημοσιογράφους να σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση αυτή του Αμερικανού προέδρου.
Σημειώνεται ότι ο Ομπάμα χαρακτήρισε τη δολοφονία του δημοσιογράφου ως πράξη βίας που σοκάρει τη συνείδηση ολόκληρου του πλανήτη. Συνέκρινε τους τζιχαντιστές με ένα καρκίνωμα και αποκάλεσε την ιδεολογία τους χρεοκοπημένη.
Η στάση του Ομπάμα συγκρίνεται μάλιστα με αυτή του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος διέκοψε εσπευσμένα τις διακοπές του μόλις πληροφορήθηκε ότι ενδέχεται να εμπλέκεται Βρετανός στον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου