Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η Γαλλία στα νύχια του φασισμού: Πογκρόμ Εβραίων και μαζική στήριξη των ισλαμιστών απο νέους που “εκπολιτισθηκαν” σε τζαμιά!


Μεγάλη απήχηση στους νεαρούς «Γάλλους» έχουν οι ισλαμοφονιάδες του ΙΚΙΛ!
Τώρα για τι είδους «Γάλλους» μιλάμε καταλαβαίνετε…
Το 27% των Γάλλων ηλικίας 18-24 ετών εκφράζουν την στήριξή τους στις δολοφονικές πρακτικές και τους εξανδραποδισμούς των «απίστων» που εφαρμόζουν τα βαρβαρικά λεφούσια των ισλαμιστών του ΙΚΙΛ. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το πως βλέπουν την δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης οι Ευρωπαίοι πολίτες, η Γαλλία σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά με την Αγγλία και την Γερμανία να ακολουθούν αρκετά πιο πίσω.
Στη Γαλλία, μάλιστα, τα ποσοστά μεταξύ των νεαρών ηλικιών σημειώνουν εντυπωσιακά ρεκόρ, αν κανείς αναλογιστεί το γεγονός ότι η χώρα αποτελεί τη βάση για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα για ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο μέσω του γαλλικού διαφωτισμού και της πολυδιαφημισμένης γαλλικής επανάστασης. Όμως, η εισροή στη χώρα κατοίκων του τρίτου κόσμου και δη από τις γαλλικές αποικίες της Αφρικής φαίνεται να αλλάζει τη λογική που υπήρχε μέχρι πρότινος, ξεγυμνώνοντας την «ρομαντική» διάθεση των Γάλλων πολιτικών που δεκαετίες τώρα έκαναν λόγο για ενσωμάτωση νέων κουλτούρων και ηθών στη χώρα. Οι νεότεροι Γάλλοι υπήκοοι και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα εναντιώνονται στο ευρωπαϊκό όραμα, υιοθετώντας απόψεις τόσο ακραίες όσο και η έκδηλη στήριξη στους φονταμεταλιστές δολοφόνους του ΙΚΙΛ. Βάσει πάντοτε της σχετικής έρευνας, την ίδια στιγμή που η αποδοχή των απόψεων και πρακτικών του ΙΚΙΛ ριζώνει μεταξύ των νεότερων γενεών, οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικιακής ομάδας φέρονται να αποδοκιμάζουνν τη δράση του. Μεταξύ των 45ντάρηδων και άνω Γάλλων οι αιμοδιψείς τρομοκράτες δεν βρίσκουν καμία συμπαράσταση.
Ανάμεσα στις τρεις χώρες- Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία- η Γαλλία με πληθυσμό 68 εκατομμύρια έχει τη μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα, η οποία αποτελεί το 7,5 του συνολικού της πληθυσμού, με τους μουσουλμάνους της Αγγλίας να αποτελούν το 5% του πληθυσμού της χώρας και τους αντίστοιχους της Γερμανίας να διαμορφώνουν το 4,6%, όπως αναφέρει σχετική μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2011.
Όσον αφορά στη Βρετανία τα υψηλότερα ποσοστά στήριξης στο ΙΚΙΛ καταγράφονται μεταξύ των ηλικιών 35-44, ενώ στις αρχές του έτους ο εκπρόσωπος τύπου της αγγλικής κυβέρνησης έκανε λόγο για 1.500 Βρετανούς που έχουν στρατολογηθεί από το ΙΚΙΛ και πολεμούν ήδη στο Ιρακ και τη Συρία.
Ε.Μ.
Hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου