Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Που κατάντησε τη ΝΔ ο Α.Σαμαράς: Να σέρνεται πίσω από Γ.Καμίνη και Γ.Σγουρό...

Πριν από λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου ανακοίνωσε πώς η επίσημη θέση της ΝΔ είναι ότι «στηρίζουμε Καμίνη και Σγουρό για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πρόσθεσε πώς «τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών δεν ήταν ψήφος επιδοκιμασίας στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζουν».
Προφανώς ο κ. Κεδίκογλου και η κυβέρνηση δεν μπορούν να διαχειριστούν τον πανικό τους από τη συντριβή που υπέστησαν στο λεκανοπέδιο της Αττικής με το ΣΥΡΙΖΑ να έχει πάρει «κεφάλι» και τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει 16% και 11% σε Δήμο και Περιφέρεια αντίστοιχα.
Η κυβέρνηση και ειδικά η ΝΔ αφού κατάφερε το ακατόρθωτο, να μείνει εκτός δεύτερου γύρου στο Δήμο της Αθήνας μετά το 1974, τώρα σέρνεται πίσω από τον ανύπαρκτο Γ. Καμίνη μόνο και μόνο για να αποτρέψει τη νίκη του Γ. Σακελλαρίδη.
Το ίδιο κάνει και στην Περιφέρεια Αττικής. Στηρίζει το Γ. Σγουρό, στον οποίο έχει επιτεθεί προεκλογικά πολλές φορές διαμέσου του επίσημου υποψηφίου της Γ. Κουμουτσάκου με στόχο να μην περάσει η Περιφέρεια στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Ρένα Δούρου.
Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση, πολιτικοποιεί τις αυτοδιοικητικές εκλογές στηρίζοντας δύο υποψηφίους που προέρχονται και ήταν επιλογές του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου