Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Οι αριστεροί ψηφοφόροι πρέπει να αισθάνονται ντροπή για το κόμμα που έφτιαξε ο Τσίπρας

Το τι θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή είναι δικαίωμά του. Είναι ο υπέρτατος κριτής των πάντων, αν και στις κάλπες δεν κρίνεται ακριβώς ποιος θα κυβερνήσει, απλά θα βγει ένα μήνυμα για όλους.
Όμως, το εκλογικό σώμα έχει τον τρόπο του να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που θέλει στην υπέρτατη στιγμή της δημοκρατίας.
Μέχρι σήμερα από το antinews γράφαμε γιατί δεν πρέπει να υπερισχύσει ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του. Αναφερόμασταν συνήθως στην έλλειψη προγράμματος, στον ιδεολογικό αχταρμά της Κουμουνδούρου, στους επικίνδυνους μαθητευόμενους μάγους που θέλουν να γυρίσουν τη χώρα πίσω και να στερήσουν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα στην ελπίδα που κέρδισε με μεγάλο κόπο και θυσίες.
Έπειτα, όμως, από τις πολιτικές αθλιότητες στις οποίες έχει προβεί τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ έχουμε κι έναν ακόμη λόγο να ζητάμε την καταψήφιση αυτού του άθλιου κόμματος. Είναι ο απίστευτος πολιτικός αριβισμός τους, αυτή η πρωτοφανής για αριστερό κόμμα κυνικότητα με την οποία πολιτεύεται στο δρόμο προς τις εκλογές.
Είναι πλέον σίγουρο, όσο κι αν το αποφεύγουν να το πουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει διπλό deal. Αφενός με τους Χρυσαυγίτες για να στηρίξουν τους υποψήφιους της Κουμουνδούρου και αφετέρου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη παρέα του για μεταφορά ψήφων από τη μια παράταξη στην άλλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει στον Πειραιά Μώραλη και οι γαύροι που ελέγχει ο Πρόεδρος να ψηφίσουν μονοκούκι Ρένα Δούρου.
Αυτό λοιπόν το υποτιθέμενο αριστερό κόμμα συμμαχεί ακόμη και με τους διαβόλους για να καταλάβει την εξουσία. Κι αν το κάνει αυτό τώρα που είναι ευρωεκλογές και δημοτικές φανταστείτε τι έχει να κάνει στις εθνικές κάλπες. Πρέπει όμως να θυμίσουμε ορισμένους σταθμούς του πολιτικού αριβίστα που ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας.
1.Πρώτα – πρώτα μάζεψε τα ορφανά του Άκη Τσοχατζόπουλου που ήξεραν από οργανωτικά για να μαζέψουν το μαγαζί.
2.Στη συνέχεια αγκάλιασε όλη την Πασοκαρία που είδε ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύεται κι έτρεξε να διασωθεί. Σημιτικοί, Παπανδρεϊκοί και κάθε καρυδιάς πράσινο καρύδι έτρεξαν στην Κουμουνδούρου και βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά. Μητρόπουλοι, Σακοράφες, Αρσένηδες κ.λπ. έγιναν σε μια νύχτα… αριστεροί και ο Τσίπρας τους καμαρώνει.
3.Μετά ο κ. Τσίπρας έγινε διπρόσωπος. Από τη μια μιλούσε για σκίσιμο μνημονίων κι από την άλλη πήγαινε στο Τέξας και έκλεινε συμφωνίες με τους Αμερικανούς. Ο αριβισμός του δεν έχει τέλος αρκεί να πάρει την εξουσία, μπαίνει στο στόμα του λύκου, στο ΔΝΤ.
4.Σκάει το θέμα με τη Χρυσή Αυγή κι επειδή ο Σαμαράς αποδεικνύεται μάγκας ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει το… προνόμιο του διώκτη του φασισμού. Κι επειδή βλέπει ότι η ΝΔ είναι στην πρώτη γραμμή αρχίζει να αμφισβητεί ακόμη και τη δικαιοσύνη. Ψηφίζει με αστερίσκους τις άρσεις ασυλίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αλ. Μητρόπουλος εμφανίζονται αντίθετοι με τις διώξεις και τα μέτρα κατά Χρυσαυγιτών ενώ ακόμη και όταν σκάει το θέμα Μπαλτάκου, στον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται ότι υπάρχουν κασέτες με συνομιλίες Χρυσαυγιτών με δικά του στελέχη.
5.Έρχεται ο β’ γύρος των εκλογών και ανοικτά πλέον όλοι μιλάνε για τις ακροδεξιές ψήφους και πώς θα τις φέρουν στη Δούρου και τον Σακελλαρίδη. Ανερυθρίαστα φλερτάρουν με τους ναζιστές για μια δημαρχία ή μια Περιφέρεια.
6.Βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά τη διαπλοκή την οποία καταγγέλλει αλλά μιλάει μαζί της. Γνωστοί και άγνωστοι επιχειρηματίες, νέοι νταβατζήδες, έρχονται σε επαφή με τον κ. Τσίπρα. Δασκαλόπουλοι, Ψυχάρηδες. Μπόμπολες και βεβαίως ο Μαρινάκης με τον Κόκκαλη γίνονται «φίλοι» του αριστερού αγοριού.
Ποιος αμφιβάλλει άραγε ότι μόλις γίνουν εξουσία θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τη Μέρκελ που βρίζουν και τον Σόιμπλε που λοιδορούν;
Αυτή λοιπόν η άθλια αριβίστικη συμπεριφορά είναι που πλέον προκαλεί εμετό στους ψηφοφόρους της Αριστεράς. Είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει τους παραδοσιακούς αριστερούς ψηφοφόρους να αισθάνονται ντροπή για το κόμμα που έφτιαξε ο Τσίπρας. Άραγε ο Μ. Γλέζος γιατί έχει χαθεί αυτές τις ημέρες; Γιατί έχουν χαθεί κι άλλα στελέχη πιο σοβαρά από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;
Ένας Ελβετός είχε δώσει τον κατάλληλο ορισμό για τον αριβίστα και ο κ. Τσίπρας μπορεί να τον χρησιμοποιεί. Είχε πει: Αριβίστας: Κάποιος που, από υπέρμετρη φιλοδοξία, δεν θα δίσταζε να περάσει πάνω από το ίδιο του το πτώμα.
Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου