Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πολλές συμπτώσεις βρε παιδιά εκεί στον Πειραιά

Με... συγκίνηση διαβάσαμε τις εξηγήσεις που έδωσε η Ρένα Δούρου για το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη το οποίο η ίδια χαρακτηρίζει τυχαία συνάντηση και δεν μπορούσε να αποφύγει να μιλήσει με τους παρευρισκόμενους. Λέει η κ. Δούρου στα Νέα:
«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Όταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι...».
Αλλά και ο εκδότης Γ. Κουρτάκης, που ήταν εκεί με τον εφοπλιστή ανέφερε ότι δεν έγινε δείπνο, αλλά είπαν πέντε κουβέντες στα όρθια για τις εκλογές: «Αυτό κράτησε τρία με τέσσερα λεπτά. Τίποτε περισσότερο. Και στο μαγαζί που είναι το στέκι του Μαρινάκη ήταν και άλλοι άνθρωποι, όπως δύο περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού. Αυτή είναι η αλήθεια...»
Την αδικήσαμε τη Ρένα Δούρου, τυχαία βρέθηκε με τον Μαρινάκη και είπαν και δύο κουβέντες.
Όπως τυχαίες είναι οι δηλώσεις του Μαρινάκη και του Πέτρου Κόκκαλη ότι θα στήριζαν τον Δρίτσα ή ότι έγιναν ξαφνικά... αριστεροί.
Τυχαία βγήκε και στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Κόκκαλης.
Πολλές συμπτώσεις βρε παιδιά εκεί στον Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου