Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πεπόνης αποκάλυψε τα ψέμματα Παπακωνσταντίνου, που είχε το θράσος να ψάχνει και το όνομα “Karamanlis” στην λίστα…


Ο Γρηγόρης Πεπόνης αναμφίβολα έχει αποδείξει ότι παρά την έλλειψη υποδομής και το ελάχιστο του χρόνου που διαθέτει για να διερευνήσει πλήθος υποθέσεων, κάνει την δουλειά του υποδειγματικά χωρίς να κωλύεται από απειλές και γαυγίσματα αχυρανθρώπων της διαπλοκής.

Για άλλη μία φορά, ο φάκελλος που παρέδωσε στην εξεταστική της βουλής, κατέρριψε ένα ακόμα ψέμμα του επίορκου Παπακωνσταντίνου, που μάλιστα αποτελούσε βασική υπερασπιστική του γραμμή: Αυτό του ότι “δεν είχε σχέσεις με τα ξαδέρφια του”!

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα Πεπόνη, ο Παπακωνσταντίνου οχι μόνο είχε σχέσεις, αλλά περνούσε και τις ανέμελες στιγμές των διακοπών του, δίπλα στην οικογένεια Σικιαρίδη! Ο ακέραιος εισαγγελέας, αποκάλυψε ότι η οικογένεια Σικιαρίδη διατηρεί εξοχικό δίπλα σε αυτό του Παπακωνσταντίνου (ναι, την παράγκα με την γούρνα εννοούμε) στην Σέριφο!

Και να φανταστείτε ότι ο κωμικός αχυράνθρωπος του μνημονίου, αφού είχε εξαφανίσει τα ονόματα ενδιαφέροντος, είχε το θράσος να ψάχνει το όνομα “Karamanlis” στην λίστα… Απομένει να δούμε ποιός θα τολμήσει να τον φυγαδεύσει με κατηγορίες “πλημμεληματικού χαρακτήρα”, αφού αυτό το γεγονός από μόνο του συνιστά και απόπειρα πολιτικού εκβιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου