Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ…


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ                                             ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΤα πρωτοσέλιδα που βλέπετε, είναι από την ίδια εφημερίδα, την ίδια ακριβώς ημερομηνία.

Υπάρχει όμως μία βασική διαφορά.

Από την δεύτερη εικόνα που αντιστοιχεί και στην έκδοση που βγήκε στα περίπτερα, λείπει η αποκάλυψη – βόμβα ότι ο Παπακωνσταντίνου με το που πήρε στα χέρια του το CD της λίστας, άρχισε να ψάχνει όποιον λογαριασμό μπορούσε να σχετίζεται με την οικογένεια Παπανδρέου.

Όσοι λοιπόν αγόρασαν την εφημερίδα, είχαν στα χέρια τους το δεύτερο πρωτοσέλιδο. Υπάρχει όμως κάτι ακόμα πιο εξωφρενικό.

ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΈΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ, που περιγράφει ακριβώς ποιά αρχεία είχε ανοίξει ο Παπακωνσταντίνου καθώς και όλο το παρασκήνιο!

Αυτό όμως που δεν πρόλαβαν να “εξαφανίσουν”, είναι η ψηφιακή έκδοση που ανέβηκε προς πώληση στο διαδίκτυο στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Εκεί με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι το άρθρο με τις αποκαλύψεις υπάρχει κανονικά στις σελίδες 14-15, ενώ στην έντυπη έκδοση έχει αντικατασταθεί από ένα “χλιαρό” και νερόβραστο αρθράκι όπου κάθε αναφορά στο όνομα “Παπανδρέου” απουσιάζει επιδεικτικά.

Το Ολυμπία κρίνει ότι το συγκεκριμένο “εξαφανισμένο” άρθρο είναι κόσμημα και θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά, να το δημοσιεύσει εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου