Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Kαθίστε να σας βιάσουν οι ξένοι, για να σας πηδάμε κι εμείς....«Μιλήτου Άλωσις»...
Κι έτσι η Ελλάδα συνελήφθη! Και την έστειλαν να ζει εκείπίσω στην εποχή πριν από τη Γαλλική Επανάσταση,  στηνεποχή που δεν υπήρχαν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Ποιοι; κάτι μπάτσοι βουλευτές τρικολόρε ακροδεξιοί, συν κάτι καθώς πρέπει πεκινουά, συν πενήντα «πεινασμένοισκύλοι» - τσιράκια των «νταβατζήδων», σμπίροι της διαπλοκής, λακέδες των Γερμανών Τοκογλύφων, όλοιβουλευτές της ανίερης τριάδας, πήραν την Ελλάδα και την «κρέμασαν στο τσιγκέλι» και ιδού μια χώρα Ζητιάνων! Με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να ’χει βασικό μισθό 1.873 ευρώ και τον ταγματάρχη 971 ευρώ. Μια Ειδική Οικονομική Ζώνη μεεκατομμύρια πολιτών να ζουν κάτω απ’ το όριο τηςφτώχειας, ναυαγοί μέσα στο πέλαγος της απελπισίας.

Ιδούκ. Σαμαρά, η χώρα που θα παραδώσετε, 25 ευρώ τοκεφάλι ο κάθε ασθενής για να διαβεί την πόρτα...
του Νοσοκομείου, ιδού, κ. Κουβέλη η  συμβολή σας στην όλο και πιο διευρυνόμενη κοινωνία της δυστυχίας. Ντροπή! Γιατρός με 25 χρόνια υπηρεσίας, διευθυντής Νοσοκομείου, να αμείβεται με 2.000 καθαρά τον μήνα, ενώ τα παπαγαλάκια που του «εξηγούν» ότι «δενμπορεί να γίνει αλλοιώς» να λαμβάνουν 480.000 ευρώ τον χρόνο και 370.000 και, καικαι...

Ιδού η Ελλάδα που προδώσατε και παραδώσατε στους Γερμανούς, κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ. Κουβέλη, μια σκλάβα, όπου δεν υπάρχει κατώτατο ημερομίσθιο! Οπου την επόμενη μέρα μπορεί αυτό το κατώτατο ημερομίσθιο να γίνει ακόμα κατώτερο.

Μια χώρα, όπου ακόμα κι ο υπερθετικός πάει προς τα κάτω, χωρίς πάτο.

Εδώ στην τρίτη εθνική της ξεφτίλας φέρατε την πατρίδα όλοι εσείς που επισείετε διαρκώς τον κίνδυνοτου χειρότερου «πάρε 320 ευρώ μηνιάτικο» αλλοιώς δεν θα ’χεις καθόλου μηνιάτικο», εσύ κ. Βρούτση! Κι όλοι εσείς που απευθύνεσθε στους πολίτες υποσχόμενοι προεκλογικώς το καλύτερο, για να τουςαπειλείτε αμέσως μετά με το χειρότερο.

Ομως, αυτοί που κρεμάνε πάνω απ’ το κεφάλι του λαού τη σπάθα του Δαμοκλή, να ξέρουν ότι κάποια μέρα ο λαός θα τους κρεμάσει απ’ τ’ αυτιά κουδούνια.

Κι ας μη μαραίνονται οι μιμόζες στο Mega όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «πραξικόπημα», διότι ακριβώς γιακοινοβουλευτικό πραξικόπημα πρόκειται, όπως εκείνο που έκανε ο Γιωργάκης περνώντας το πρώτοΜνημόνιο από το Κοινοβούλιο με βάση τις 151 ψήφους κι όχι τις 180!

Πραξικόπημα συνιστά η έλευση ξένων Γκαουλάιτερ στα ΥπουργείαΓκαουλάιτερ που χρειάζονται Ελληνεςκάπο (ραγιάδες και γενίτσαρους) για να διεκπεραιώσουν τη νέα Κατοχή, για να αναγκάσουν τους πολίτες να σφίξουν κι άλλο το (ευρώ)ζωνάρι στους χειμαζόμενους πολίτες της χώρας των ζητιάνων.

Η Ελλάδα καταστρέφεται. Αυτοί που έλεγαν ότι η συνταγή είναι λάθος (όπως ο κ. Σαμαράς) τώρα τηνεφαρμόζουν με μανία και μάνητα, με αναλγησία, μάλιστα τη «βελτιώνουν», σε μια πιο δηλητηριώδηπιοατελέσφορη σύνθεση. Τυχαία; Από βλακεία; - όχι!  

Εκτελούν διαταγές. Της Μέρκελ. Των Τραπεζιτών. Με τον πιο ξετσίπωτο τρόπο - διότι ο κάπο γνωρίζει! Γνωρίζει ότι τα αφεντικά του θα τον φάνε - μπορεί να τον φάνε τελευταίο, αλλά θα τον φάνε! Οπως οι ναζί, που, όταν έφευγαν απ’ την Ελλάδα, εκτελούσαν τους συνεργάτες τους. Για να μη μιλήσουν προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους. Για να μη σπάσει η ομερτά και να μείνουν τα αίσχη κρυμμένα στην ντουλάπα με τους σκελετούς.

Ομως, ο εκ νέου εγκλεισμός της χώρας σε Στρατόπεδο Συγκέντρωσης, όπου η απλήρωτη «εργασίαελευθερώνει» είναι πεπερασμένος, έχει όριο το συρματόπλεγμα.

Μπορεί μέσα στο μυαλό του κ. Στουρνάρα τα τσιπάκια και τα καλώδια να λειτουργούν στον ρυθμό που ταπληκτρολογεί ο κ. Τόμσεν Μαζούχ και Μολώχ, όμως ο «θαυμαστός γενναίος κόσμος» που κατασκευάζουν θα καταρρεύσει πάνω στο κεφάλι τους.

Χθες, γράφηκε στον γερμανικό Τύπο ότι η δεύτερη μεγαλύτερη Γερμανική Τράπεζα, η Commerzbank, σκέφτεται να απολύσει 6.000 εργαζόμενους - τους οποίους, ως φαίνεται, ούτε η γερμανική οικονομία «αντέχει».

Για πόσο όμως ακόμα καιρό θα αντέχουν οι άνθρωποι τις οικονομίες που δεν τους «αντέχουν»;

Για πόσο θα ζουν οι γυναίκες και οι άνδρες, οι οικογένειες, οι απόμαχοι της εργασίας, οι κόρες και οι νέοιυπό το καθεστώς του φόβου για το χειρότερο; ως πότε θα μπορεί ο κάθε κ. Σαμαράς, η κάθε κυρίαΜέρκελ, ο κάθε κ. Ολάντ, να λένε στους λαούς τους: καθίστε να σας πηδήξουμεδιότι θα μπορούσαμε καινα σας βιάσουμε!

Αν και, παρ’ ημίν, ακόμα κι αυτό «βελτιωμένο» μας το πασάρουν: καθίστε να σας βιάσουν οι ξένοιγια νασας πηδάμε κι εμείς....Του Στάθη από enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου