Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μήνυση των ΑΝ.ΕΛΛ. στον Τόμσεν!


Ξέραμε ότι το ελληνικό πολιτικό σκηνικό είναι μπάχαλο, αλλά ότι θα ζούσαμε τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις, δεν το περιμέναμε. Ο λόγος για τη μήνυση που έκαναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά του επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν. Σύμφωνα με τον βουλευτή επικρατείας των ΑΝ.ΕΛΛ. το νομικό επιτελείο του γραφείου του, με επικεφαλής το δικηγόρο και πολιτευτή Α’ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βαγγέλη Παπαγεωργίου, συντάσσει μήνυση, για να τον παραπέμψει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο «για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ειδικότερα για εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας».
Μάλιστα, το κόμμα του Καμμένου τον χαρακτήρισε «Persona non grata» κι ότι ανήκει «στη συμμορία των τριών, που ανέλαβε και εκτέλεσε το συμβόλαιο της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας και των Ελλήνων».
Τώρα τι να πει κανείς; Παραστάσεις για εντυπωσιασμό. Άλλωστε, το να ασχολείσαι με χαμηλόβαθμο στέλεχος δεν έχει κανένα νόημα. Όσο κι αν δε μας αρέσουν οι πολιτικές της τρόικας, αυτές είναι και δεν έχουν καμιά σχέση με το ποιος είναι επικεφαλής μιας αποστολής, οπότε το να ασχολείσαι με τον Τόμσεν είναι μόνο για να κάνεις εφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου