Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΑΓΩΔΙΑ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Μετεμψυχώθηκε ο Γ.Παπανδρέου μέσα στον κάποτε υπερασπιστή της εθνικής κυριαρχίας


Ο Γιώργος Παπανδρέου "μετεμψυχώθηκε" σήμερα στον Αντώνη Σαμαρά. Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι αυτά που είπε σήμερα ο Α.Σαμαράς είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που έλεγε ο Γ.Παπανδρέου ένα χρόνο πριν: «Σήμερα ψηφίζουμε για το αν θα διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην Ευρωζώνη. Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη απόφαση των τελευταίων 37 ετών και μπορεί ορισμένα μέτρα να είναι άδικα ωστόσο και τα σωστά και τα άδικα είναι συμβατικές υποχρεώσεις που ήδη έχει αναλάβει η χώρα»!
Πάντως, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτά "Θα είναι τα τελευταία επώδυνα μέτρα", αλλά δεν ξέρουμε αν το πιστεύει ακόμα και ο ίδιος. Μάλλον όχι: Η ομιλία του ήταν απολογητική, έδινε εικόνα ηττημένου. Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας, κυριολεκτικά τον κονιορτοποίησε με τις τοποθετήσεις του και ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Βουλή.
Είναι πραγματικά κρίμα για την κεντροδεξιά παράταξη ότι ανέλαβε να "ξεπλύνει" τα εγκλήματα ενός Γ.Παπανδρέου, αλλά αυτό αφορά τον ίδιο τον Α.Σαμαρά που από μαχητής κατά του Μνημονίου και υπερασπιστής της εθνικής κυριαρχίας, κατάντησε να έχει υπουργό Οικονομικών το golden boy του ΠΑΣΟΚ και των τραπεζιτών, τον Γ.Στουρνάρα και να υποστηρίζει τους τραπεζίτες δίοντας τον υπερ πάντων αγώνα, όχι μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και την διατήρηση της διοίκησής τους από τους τραπεζίτες, με τα λεφτά των πολιτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου