Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζει την υπονόμευση της χώρας ο Τσίπρας


Με το απύθμενο θράσος ενός προβοκάτορα σε βάρος της χώρας του, ο πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου του, που έγινε ξαφνικά πρόεδρος κόμματος και θέλει να γίνει πρωθυπουργός, βάζει από τώρα υποθήκη το μέλλον της χώρας.
Με μια απίστευτη δήλωση, από αυτές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ακόμη και αντικείμενο ειδικού δικαστηρίου (ανάλογες είναι οι δηλώσεις μελών της προηγούμενης κυβέρνησης για Τιτανικούς κ.λπ.) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι ο αρχηγός του λόμπι της δραχμής. Και ότι μπορεί κάλλιστα να επενδύσει στα συντρίμμια της χώρας.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» είπε μεταξύ άλλων: «Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα δαπανήσει τα χρήματά του, όταν ξέρει ότι ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης, που το αποφάσισε αυτό, τελειώνει. Μια τόσο καταστροφική πολιτική θα μπορούσε ίσως να πραγματοποιηθεί σε μια αφρικανική χώρα, όχι στην Ευρώπη με το νομικό της πολιτισμό. Θα έπρεπε να καταργηθεί το Σύνταγμα και το Κοινοβούλιο». Και η απάντησή του ήλθε στην ερώτηση για το πώς θα εμποδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις αποκρατικοποιήσεις.
Δηλαδή ο κ. Τσίπρας, ο επίδοξος κυβερνήτης αυτής της χώρας, θέλει να διώξει τους ξένους επενδυτές. Σε ποια χώρα στον κόσμο, εκεί που υπάρχει ελευθερία της αγοράς, κινείται το κεφάλαιο, γίνονται επενδύσεις και ανοίγουν δουλειές, οι πολιτικοί διώχνουν τους υποψήφιους επενδυτές.
Αν ο κ. Τσίπρας θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κούβα ή Βενεζουέλα που θαυμάζει, να μας το πει από τώρα να φύγουμε από τη χώρα.
Αυτή την κρίσιμη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις, χρειάζεται κεφάλαια για να ανασυγκροτηθεί. Αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους διώχνει προτού έρθουν τότε είναι σίγουρο ότι εκτελεί τη χώρα του την ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου