Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη: Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης ετοιμάζει νέο φάκελλο για Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λανγκάρντ.


…πιθανότατα να συμπεριλάβει και τον Ε. Βενιζέλο.

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει για τις κινήσεις του ηρωϊκού εισαγγελέα Πεπόνη, που κάνοντας χρήση του άρθρου 86 έστειλε τον φάκελλο στην βουλή για την κυβέρνηση Παπανδρέου μετά την κατάθεση Ρουμελιώτη. Με μία άθλια κωλυσιεργεία, η υπόθεση δεν έχει έλθει για ψήφιση στην βουλή με αποτέλεσμα ο κύριος Παπανδρέου και ο κύριος Παπακωνσταντίνου να αποφεύγουν εως και σήμερα την κλήση του εισαγγελέα.

Σημειώστε τώρα αυτό που πρόκειται να γίνει μετά τις αποκαλύψεις για το κρυφτούλι και την χάλκευση (όπως έχει καταλήξει ο Πεπόνης) της λίστας Λανγκάρντ.

Μέσα στην εβδομάδα, οφείλει να παρουσιαστεί στην αρμόδια επιτροπή της βουλής ο κύριος Παπακωνσταντίνου, ώστε να καταθέσει για την υπόθεση της περιβόητης λίστας Φαλσιανί. Μετά την κατάθεση του, θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση του εισαγγελέα Πεπόνη να στείλει νέο φάκελλο στην βουλή ενεργοποιώντας εκ νέου το άρθρο 86, ώστε οι βουλευτές να ψηφίσουν όπως προβλέπεται για να στείλουν τον κύριο Παπακωνσταντίνου στον εισαγγελέα.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τον Ε. Βενιζέλο, αν και στρατηγικά κάτι τέτοιο θα ήταν τροχοπέδη. Εάν ο φάκελλος που θα πάει στην βουλή αφορά μόνο τον Παπακωνσταντίνου είναι δεδομένο ότι θα εγκριθεί με συντριπτική πλειοψηφία, αφού οι μόνοι που θα καταψηφίσουν θα είναι κάποιοι από το εφιαλτικό ΠΑΣΟΚ και οι ανεκδιήγητοι της “θυγατρικής” ΔΗΜΑΡ.

Τότε θα δούμε πραγματικά εάν θα τολμήσει η βουλή να καθυστερήσει την ψηφοφορία, όπως επιδεικτικά κάνει με τον φάκελλο για την κατάθεση Ρουμελιώτη.

Σημειώστε την ημερομηνία που το γράφουμε και αναμείνατε τις εξελίξεις.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου