Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Όλη η αλήθεια για τον πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που οργανώνει “ανταρτοπόλεμο” !!!




Ο κύριος που δίνει μαθήματα οργάνωσης …επαναστατικού στρατού προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ και ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές. Σε αυτές τις εκλογές μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος προφανώς επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι οδεύει προς το …Μαξίμου και τέτοιες απόψεις πρέπει να “μαζεύονται”. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να ισχυριστούν τώρα ότι δεν ήξεραν, όπως βλέπετε στα άλλα δύο βίντεο στο τέλος της ανάρτησης, όπου οι κ. Τσίπρας και Λαφαζάνης …συμπαρίστανται στον κ. Ιφικράτη Αμυρά!
Ποιός είδε τον …ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον φοβήθηκε. Πανικόβλητοι από την αποκάλυψη των σχέσεών τους με κάθε τυχοδιωκτικό στοιχείο επιχειρούν μια συντονισμένη εκστρατεία διάψευσης της αλήθειας και αποπληροφόρησης.
Ιδού λοιπόν ποιά είναι η όλη η αλήθεια για να μην μας περνάνε για αφελείς:
Το όνομα του ανακοινώθηκε επισήμως στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πανικόβλητοι από τον σάλο το απομάκρυναν την τελευταία στιγμή : http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454000
Γράφει σχετικά το taxalia:
Για να μην παραπληροφεί κανένας, κανέναν, η αλήθεια είναι απλή, με τον Ιφικράτη Αμοιρά :
Στις 20 Απριλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, -αρχείο excel με τα ονόματα των υποψηφίων-. Σε αυτά ακριβώς κάτω από το όνομα του Αλέξη Τσίπρα υπήρχε το όνομα του.
Ιδού η απόδειξη:
Τι αμφισβητείτε λοιπόν; Λέτε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ή το in.gr να έβγαλαν το όνομα από το νού τους;
Εσείς το στείλατε!
Και αν ακόμη θέλετε να κάνετε το άσπρο, μαύρο, ιδού ο κόλαφος!

http://www.avgi.gr/SearchArticleActionsearch.action?q=%CE%B9%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82
Προφανώς, δεν το έβαλε το όνομα στο κομματικό σας όργανο την ΑΥΓΗ, ο …Κασιδιάρης ! Έτσι δεν είναι;
Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη του κοινού του ιντερνετ !
 Αλλά αξίζει τον κόπο να διαβάστε τι έγραψε και το Βαθύ Κόκκινο:

Θα μας τρελάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν το πιστεύαμε, τρίβαμε τα μάτια μας. Κοιτάξαμε το ημερολόγιο, μήπως δείχνει 1η Απριλίου. Σκεφτήκαμε ότι ίσως είναι συνωνυμία, είναι όμως και το όνομα σπάνιο: Ιφικράτης Αμυράς!
Πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας, κάτω από τον αρχηγό Αλέξη Τσίπρα…
Το διασταυρώσαμε τελικά κοιτάζοντας εδώ και εδώ(Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα Αμυρά: απαλείφθηκε το όνομά του από το πρώτο λινκ που δίνουμε. Καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν καμιά δημόσια εξήγηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σειρά ιστότοπους -ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, TVXS κλπ- το ψηφοδέλτιο εξακολουθεί να παραμένει στην αρχική του μορφή, με την υποψηφιότητα Αμυρά. Η απάλειψη του ονόματος από τον επίσημο ιστότοπο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο από την ανάρτησή μας. Στην φωτό η ανακοίνωση της υποψηφιότητας από το μπλογκ του Αμυρά όπως είναι αναρτημένη μέχρι αυτή τη στιγμή, 22/4  5.45′)
Γράψαμε παλαιότερα πως έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας μέχρι τις εκλογές αλλά δεν  φανταζόμασταν μέχρις εκεί. Τον έδιωξαν από το ΕΠΑΜ σαν ακροδεξιό και τον περιμάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ…
Από το ΕΠΑΜ που δεν έχει βέβαια πρόβλημα να κατέβει μαζί με τον Παπαθεμελή… Στα μπλογκ του ‘χώρου’ καταγγέλλεται σαν ‘δωδεκαθεϊστής- νεοπαγανιστής’ που οργάνωνε τις λαμπαδηδρομίες κατά τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν όντως συμμετείχε στο ακροδεξιό Πατριωτικό Μέτωπο και στους 300 Έλληνες όπως διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, γι’ αυτό προσφεύγουμε στο προσωπικό του μπλογκ:
Δείτε τώρα και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με έναν εκ των υπαρχηγών να τιμούν τον οργανωτή του νέου αντάρτικου:
———————————————————————————————————-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου