Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Κρίσιμες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΛΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΝΑΕΡΙΟΥ... ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΟΙ ΠΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΚ.ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ  ΓΙΑ ΙΡΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
*ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ ΈΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΠΩΣ ΒΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ, ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛ ΚΟΥΝΤΣ, ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
*ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

*ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.
*ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΑΜΠΑ ΑΜΡ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΟΜΣ. ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 7000 ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
*ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ.
*Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ.
*ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΟΡΝΤ.
*ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΤΙΣ.
*ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΡΑΜΠΙΝ, ΜΗ-ΕΜΠΙΣΤΟ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ.
*ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.
*ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ 37 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ, 4 ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ,  ΕΝΩ 3 ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ.
 http://www.drougos.gr/
Το είδαμε στο antibarcode.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου