Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Την ίδια ώρα που μέσα στην βουλή ένα μάτσο κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές έπιναν ουϊσκάκια και ψήφιζαν γενοκτονίες… ένας εργάτης πυροβολήθηκε στο κεφάλι γιατί δεν προσκύνησε τα όπλα των φασιστών εισβολέων.


Το αηδιαστικό θέαμα μίας διαρκούς ύβρεως. Μιά χούφτα κρατικοδίαιτοι εργατοπατέρες με ακριβά βουλευτικά και υπουργικά κουστούμια, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ κλείνοντας μια προς μία κάθε παραγωγική επιχείρηση, σήμερα να ψηφίζουν μνημόνια. Γιατί το ΚΚΕ δεν έκλεισε καμμία επιχείρηση τουλάχιστον στην μεταπολίτευση. Κάθε μία φάμπρικα που έκλεισε στην Ελλάδα ήταν από τους τεμπελχανάδες πασοκτζήδες και μόνο.

Από την άλλη, ο Παφίλης να μιλά για την “εργατική τάξη” και να αφορίζει τους κακούς κεφαλαιοκράτες. Έτσι, αόριστα. Σαν την Παπαρήγα που δήλωσε από το βήμα της βουλής ότι “δεν φταίει ο Παπανδρέου, φταίει ο καπιταλισμός!”. Την ίδια στιγμή, ένας μεροκαματιάρης εργαζόμενος σε περίπτερο έπεφτε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι γιατί δεν προσκύνησε το όπλο του ισλαμοφασίστα. Ένα παλικάρι ΤΙΜΙΟΣ εργαζόμενος, όχι κρατικοδίαιτος τεμπελχανάς είπε στον μισάνθρωπο εισβολέα ισλαμοφασίστα:

ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ.

Είναι θέμα τιμής βλέπεις. Επιβεβαιώθηκε και ο φίλος χθες που έγραψε πωςΈλληνας ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι. Μόνο πεθαίνεις ως Έλλην.

Που το ξέρουμε πως οι δράστες ήταν “ισλαμοφασίστες εισβολείς”; Μα το έχουμε δεί το έργο. Δεκάδες φορές. Εμείς οι Έλληνες έπρεπε να το γνωρίζουμε καλά, όπως το γνώρισαν οι Αφγανοί που οι “μουτζαχεντίν πολέμιοι των Σοβιετικών” μετατράπηκαν σε σκοταδιστές Ταλιμπάν. Που οι Βόσνιοι SS έγιναν σε μία νύχτα “ήρωες απελευθερωτές”. Που η Αλ Κάιντα, έγινε UCK μαχητής της ελευθερίας και έσφαζε εγκύους μπροστά στους ακρωτηριασμένους συζύγους τους. Παντού για να στρώσουν το χαλί στους “Δυτικούς απελευθερωτές”.

Το να εισβάλεις σε ένα σπίτι, να βιάζεις και να βασανίζεις μέχρι θανάτου μία ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη γυναίκα που λίγο πριν σου είχε προσφέρει με καλοσύνη ένα ποτήρι νερό, δεν είναι έργο “εγκληματία”. Είναι έργο συγκεκριμένης, παγκόσμιας, απάνθρωπης κάστας που έχει εγκατασταθεί και στην Ελλάδα κάνοντας πρόβες εδώ και κάποια χρόνια. Αυτοί είναι τόσο δειλοί ώστε να δολοφονούν έναν εργαζόμενο πατέρα, έναν πατέρα που πάει να υποδεχθεί το παιδί του, μία μάνα, γιαγιά, μέσα στο σπίτι της με φρικιαστικό τρόπο.

Θα ενεργοποιηθούν “υπέρ των δανειστών” την κατάλληλη στιγμή, μην τρέφετε αυταπάτες. Τα “Βόσνια SS”, οι σοβιετοφάγοι μουτζαχεντίν είναι εδώ και σύντομα θα αναμετρηθούμε. Αλίμονο σε όποιον δεν το έχει καταλάβει, αλίμονο σε όποιον δεν έχει ετοιμαστεί. Ο κακός Καπιταλισμός δεν είναι βλέπετε στα βιβλία, στις παρόλες του Παφίλη στην θεωρία και στις τράπεζες. Βασιλεύει στην Καμπούλ, στην Βοσνία, στο Κόσοβο, στα κατεχόμενα, σε όποιον τόπο μπαίνει στο μάτι του Ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου και πρέπει να ξεφορτωθεί τους Γηγενείς για να ασελγήσει στον τόπο τους.

Γιατί την ΓΗ που μεγάλωσε ο πατέρας σου, ο παπούς σου, εσύ και τώρα το παιδί σου, ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ.

- Άγριο έγκλημα τα χαράματα στη λεωφόρο Αθηνών
- Νοίκιαζε το περίπτερο για να ζήσει τα δύο παιδιά του ο 54χρονος
- Τον πυροβόλησαν γιατί “πάτησε” τον συναγερμό
- Ανθρωποκυνηγητό για τους επικίνδυνους ληστές από την αστυνομία

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου 54χρονου τα ξημερώματα στις τέσσερις στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου.
Δύο άτομα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που γνώριζαν ότι ο άτυχος 54χρονος κρατάει ανοιχτό το περίπτερο και τη νύχτα αποφάσισαν να “χτυπήσουν” για να αρπάξουν τις εισπράξεις.
Ο άτυχος άνδρας διέθετε συναγερμό συνδεδεμένο με το αστυνομικό τμήμα. Όταν ξαφνικά είδε μπροστά τους τους ληστές προσπάθησε να προστατευτεί ειδοποιώντας με τον συναγερμό την αστυνομία.
Δυστυχώς φαίνεται ότι η κίνηση αυτή εκνεύρισε τους ληστές που αντί να σπεύσουν να φύγουν σήκωσαν όπλο και κυριολεκτικά τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Στη συνέχεια οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα, όχι περισσότερα από 100 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τους συγγενείς του που έσπευσαν συντετριμμένοι στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας ο 54χρονος με τη σύζυγό του χρόνια τώρα δουλεύουν σκληρά, από 12 ώρες ο καθένας για να μένει πάντα ανοιχτό το περίπτερο και να μπορέσουν έτσι να αυξήσουν τα έσοδά τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Ο άτυχος άνδρας δούλευε πάντα τη νυχτερινή βάρδια για να μην κινδυνεύει η σύζυγός του. Είχε πάρει κάθε δυνατή προφύλαξη. Γνωρίζοντας πως τα περίπτερα είναι καθημερινός στόχος κάθε βράδυ κυριολεκτικά κλειδωνόταν μέσα στο περίπτερο, δυστυχώς, ούτε η κλειδαριές, ούτε ο συναγερμός ήταν αρκετά απέναντι στο όπλο των ληστών.
Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι κυκλοφορούν αδίστακτοι ληστές. Οπλοφορούν και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα. Αυτή τη φορά στέρησαν τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, άφησαν ορφανά δύο κορίτσια.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ από το Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου