Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink. Κόμμα Χρυσοχοΐδη με αναφορές στο ΠΑΚ;


Ενώ στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναβρασμός μετά τις σημερινές δηλώσεις Χρυσοχοΐδη και ο ίδιος ο Παπανδρέου φέρεται εκνευρισμένος, καλά πληροφορημένες πηγές από το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι ο “εξολοθρευτής της τρομοκρατίας” σχεδιάζει να προχωρήσει και στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με την ονομασία “Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα” – το ακρωνύμιο του οποίου θα είναι ΔηΠΑΚ, με σαφή συμβολισμό στο αρχέγονο ΠΑΣΟΚ.
Οι ίδιοι κύκλοι υπενθυμίζουν δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου της εποχής της εξάρθρωσης της 17Ν που έφεραν τον κ. Χρυσοχοϊδη ως μελλοντικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.
Στο μεταξύ , σκληρή ήταν απάντηση του γραμματέαα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε σήμερα ότι ο «κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος» και «δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη γιατί έχει διαρρήξει τις σχέσεις μας με το λαό και τους Ευρωπαίους».
Ο κ. Καρχιμάκης κατηγόρησε εμμέσως τον υπουργό Ανάπτυξης για «προπέτεια, αλαζονεία και αχαριστία». «Στην πολιτική πρέπει να υπάρχει και η ηθική. Ο καθένας σήμερα μπορεί να κρίνει και την προπέτεια και την αλαζονεία αλλά και την αχαριστία. Και ο ιστορικός του μέλλοντος, βεβαίως, θα κληθεί να γράψει την πραγματεία του για όλα αυτά», είπε.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας είπε από το βήμα της Βουλής: «Ίσως πρέπει να θυμίσουμε σε όσους ήταν σε ηγετικές θέσεις στην κυβέρνηση Παπανδρέου ότι ήταν στο ίδιο καράβι. Ούτε σε άλλο καράβι ήταν, ούτε σε άλλη χώρα. Πρέπει να  κάνουν κι εκείνοι το δικό τους απολογισμό για να κριθούν από τους πολίτες».
Και κάτι άλλο: Είναι προφανές ότι η κίνηση Χρυσοχοϊδη λειτουργεί και κατά Βενιζέλου ο οποίος συμπλέοντας με τον ΓΑΠ δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου