Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ; ΠΤΩΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ


1732635Η μαύρη προπαγάνδα των δυτικών, φαίνεται να έπιασε τόπο και τα ποσοστά του κόμματος του Πούτιν "Ενωμένη Ρωσία", έπεσε κατά πολύ (γύρω στο 50% από 64%), αλλά εξακολουθεί να είναι πρώτο με διαφορά.
Ωστόσο ίσως να μην έχει άνετη αυτοδυναμία  (240έδρες) και εφόσον δεν μπορεί να συνεργαστεί με το κομμουνιστικό κόμμα θα συνεργαστεί ίσως με το  Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας (LDPR) των υπερεθνικιστών του Ζιρινόφσκι, που είναι απόλυτα αντιδυτικό και σκληροππυρηνικό και έτοιμο για στρατιωτική αντιπαράθεση με την Δύση.
Είχανε βλέπετε τα λαμόγια βλέψεις, να ρίξουν τον Πούτιν, αλλά τους ήρθε απρόοπτο, που ίσως οδηγήσει σε δύσκολους δρόμους, αφού ο Ζιρινόφσκι δεν φημίζεται να είναι και τόσο της διπλωματίας.
Αν είχε την εξουσία, θα άφηνε τους Γερμανούς να παγώσουν και τα εργοστάσιά τους να κλείσουν χωρίς το ρωσικό φυσικό αέριο.
Όλοι βλέπετε, έχουν τα δικά τους σχέδια, θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού.
Οι προεδρικές εκλογές για τον διοικούντα πρόεδρο θα γίνουν τον Μάρτιο, όπου αναμένεται να εκλεγεί άνετα ο Πούτιν.
Περιμένουμε να δούμε. Λέτε αυτός που θα την "πέσει" στη Δύση να είναι άλλος και όχι ο Βλαδίμηρος;
Μήπως όμως ανεβάσει την ένταση ο Πούτιν και αρχίσει τα όργανα, για να μην ολοκληρωθεί το δυτικό σχέδιο για την ανατροπή του;
Στην κυριολεξία, ένας Θεός ξέρει.
Χωρίς ελεύθερη Ρωσία όμως, ο κόσμος είναι έτοιμος να πέσει στα νύχια της νέας τάξης των πραγμάτων.
Έστω και στο όριο όμως ο Πούτιν νίκησε.
Εκείνο που μας έκανε όμως εντύπωση, ήτανε οι πανιγυρισμοί κάποιων για την άνοδο των "κόκκινων", νομίζεις και μιλούσαν για την άνοδο του...Ολυμπιακού. Ξέχασαν ότι οι λεγόμενοι κόκκινοι είναι οι υπεύθυνοι για τον θάνατο δεκάδων εκετομμυρίων Ρώσων στα γκούλακ της  κομουνιστικής χούντας επί σοβιετικής ένωσης;
Το κόμμα του Πούτιν κέρδισε την νεολαία, αλλά έχασε ψήφους από όλους τους αμαθείς αγρότες, που τους έκαψαν από ότι θυμάστε τα χωράφια με τις μεγάλες πυρκαγιές του προπερασμένου καλοκαιριού και έμειναν χωρίς σοδειές, με αποτέλεσμα να τα βάλουν, όπως αναμενότανε με την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου