Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κυριάκος Μητσοτάκης….Versus Φαήλου Κρανιδιώτη


Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης  μέσω ερτζιανών από τον βουλευτή Κυριάκο Μητσοτάκη. Εμείς δεν εκπλαγήκαμε καθόλου.
Κύριε Μητσοτάκη που πάτε ξυπόλητος στα αγκάθια; Έχετε την εντύπωση ότι ο κόσμος της Ν.Δημοκρατίας μπορεί να σας ανέχεται επ’ αόριστο;
Τι αριστοκρατική άποψη είναι αυτή που εκφράσατε, ότι δεν θα πρέπει (αυτό εννοούσατε) οι βουλευτές να υφίστανται κριτική από οποιονδήποτε; Δηλαδή τι είναι οι βουλευτές…..Μπορούν τάχα να είναι στο απυρόβλητο; Μάλλον είστε εκτός χρόνου και τόπου. Η πολιτική κε Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι οικογενειακή υπόθεση, καταλάβετέ το. Επίσης η πολιτική δεν είναι υπόθεση κινητής τηλεφωνίας με τα χιλιάδες SMS που διακινείτε, ούτε δημόσιες σχέσεις, αλλά ούτε τηλεφωνικά κέντρα  SIEMENS.
Κοπιάστε λοιπόν στην Β’ Αθηνών μια φορά ακόμη, να δούμε τι θα γίνει με σας και κάποιους άλλους. Σχετικά σύντομα θα πιείτε το πικρό ποτήρι. Να είστε βέβαιος γι’αυτό και για το ότι ο κόσμος άλλαξε.
Κάτω λοιπόν τα χέρια απ’ τον Φαήλο ή οποιονδήποτε Φαήλο. Και κάτι ακόμη μη μας ξαναστείλετε SMS, μας ενοχλείτε, θα σας μηνύσουμε για παρενόχληση, το λέμε και το εννούμε.!!! 

Amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου