Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου και κρύβεται πίσω από την ασυλία;;


Εξοργιστική η είδηση από τα Βοιωτικά Νέα και το Thiva Press. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί απαξιώνεται το πολίτευμα…
 
Η κακοποίηση
Στη Βουλή των Ελλήνων πρόκειται να φθάσει η αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα μας και συγκεκριμένα ότι Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την....
κατηγορία της κακοποίησης του ανήλικου παιδιού της.
Η παραπομπή
Η εν λόγω Βουλευτής παραπέφθηκε να δικαστεί στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στην Αθήνα μετά από μυνητήρια αναφορά του εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος έχει καταθέσει και ιατρική βεβαίωση του Νοσοκομείου Παίδων με την οποία αποδεικνύεται η κακοποίηση του νεαρού αγοριού.

Πρωτοφανής 
Η ενέργεια της κυρίας Βουλευτού είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, αφού πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για το οποίο πολύ σύντομα αναμένεται να κληθεί για να λογοδοτήσει.

Η τσιμπίδα 
Θα πρέπει εδώ να πούμε ότι η κακοποίηση του παιδιού έγινε την χρονική περίοδο κατά την οποία η εν λόγω κυρία δεν ήταν Βουλευτής, αλλά δεν παύει να προσπαθεί να αποφύγει την τσιμπίδα του Νόμου με την απαλλαγή της, λόγω της βουλευτικής της ασυλίας.
Η καταδίκη 
Εμείς δεν μπορούμε να μην καταδικάσουμε την απαράδεκτη ενέργεια της και να της πούμε ότι «πρέπει και να είμαστε και να φαινόμαστε ηθικοί».
Το πολυτιμότερο 
Τι το πολυτιμότερο από το να φέρεις ένα αγγελούδι, ένα παιδί στη ζωή;
Δυστυχώς 
Κι όμως αυτή η κυρία το έφερε όχι για να το «υπηρετήσει» και στη ζωή να ευτυχήσει, αλλά για να το κακοποιήσει. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.
Το παράλογο 
Μα, πως, μπορούμε να δεχθούμε αυτή την κυρία να συγκαταλέγεται μεταξύ των τριακοσίων (300) του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να νομοθετεί για μας; Δεν είναι παράλογο;
Η μάνα 
Αναγκάζομαι να γράψω αυτές τις σκληρές κουβέντες γιατί είμαι και εγώ μάνα και μεγάλωσα παιδί, όπως όλες οι μανάδες, με αγώνα για να μην του λείψει τίποτα το απαραίτητο.
Στήλη «Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»
Βοιωτικά Νέα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου