Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Εσύ ήσουν Μόσιαλε που δεν κάνεις χρήση των “βουλευτικών προνομίων”;;


ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΗ!
ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ  ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΗ
ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΑΧΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;
Για αυτό το χαρτάκι μιλάμε: ΑΔΑ: 4ΑΜ36ΔΛ-3ΝΔ
Αποκαλύπτει ο Στέφανος Χίος – εφ. Δημοκρατία
Ένα έγγραφο μέσα από το γραφείο του Υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου που διερρήγνυε τα ιμάτια του θορυβωδώς πριν από λίγες μέρες για την κατάργηση των προνομίων των βουλευτών, τον εκθέτει στα μάτια της κοινής γνώμης αλλά και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του. Πρόκειται για την υπογραφή του εξοδολόγιου-από τον ίδιο βέβαια-της μετάβασης στο Ηράκλειο της Κρήτης των δύο αστυνομικών φρουρών του για να τον συνοδεύσουν στο χολιγουντιανό γάμο του συναδέρφου του βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκου Παρασύρη, στον οποίο ο κύριος Μόσιαλος ήταν κουμπάρος! Ο ελληνικός λαός(όπως προκύπτει από το επίσημο δημόσιο έγγραφο)σε καιρό οικονομικού «λιμού» πλήρωσε ακριβά την κουμπαριά του κ. Μόσιαλου.
Οι ημερομηνίες του ταξιδιού των ένστολων σωματοφυλάκων με δικά μας χρήματα στη Κρήτη, προδίδουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Η μετάβαση των αστυνομικών έγινε από τις 21 έως τις 23 Αυγούστου 2011. Ο γάμος του κ. Παρασύρη έγινε την νύχτα της 22ας Αυγούστου 2011. Μήπως θα μπορούσε να απαντήσει-και να αποδείξει- στον ελληνικό λαό ο κ. Μόσιαλος ποιους ακριβώς «υπηρεσιακούς λόγους» εξυπηρέτησαν οι σωματοφύλακες την ώρα που ο ίδιος πάντρευε στον πιο δαπανηρό γάμο της χρονιάς το νεόνυμφο ζευγάρι; Σε έναν γάμο που σε τέτοια εποχή θεωρήθηκε-ούτως ή άλλως-ως δημόσια πρόκληση, όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «δημοκρατία»;
Από την απόφαση έγκρισης-μετάβασης των αποσπασμένων στην προσωπική ασφάλεια του Ηλία Μόσιαλου αστυφυλάκων προκύπτει ότι το δημόσιο χρέος επιβαρύνθηκε δύο αεροπορικά εισιτήρια(μετ’ επιστροφής)συν την ημερήσια αποζημίωση τους. Η ιστορία είναι πέρα για πέρα προκλητική και η συμπεριφορά του κ. Μόσιαλου υποκριτική, εάν συνυπολογιστεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έναν μήνα αργότερα σε τηλεοπτικό σταθμό είχε πει ότι «εγώ είμαι νέος βουλευτής και έχω αποποιηθεί τα βουλευτικά μου προνόμια». Μία μέρα  μετά λίγο έλειψε το εντευκτήριο της Βουλής να γίνει παλαίστρα αφού η βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη αλλά και ο βουλευτής Β’ Πειραιώς του κόμματος κ. Ι. Διαμαντίδης σε οξύ τόνο του είπαν «να σηκωθεί να φύγει από εκεί γιατί προσβάλει υπουργούς και βουλευτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου