Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτή η κυβέρνηση είναι για το Δρομοκαΐτειο


Βάζουν χέρι στο 80% των συντάξεων πολιτών που πάσχουν από ανίατες ασθένειες, επειδή τους προσφέρουν νοσοκομειακή περίθαλψη!!!
Μπροστά στο μέγεθος του πολιτικού τους «κανιβαλισμού» οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.


Οι λέξεις δεν επαρκούν για να περιγραφούν τα πεπραγμένα τους. Γιατί να μιλήσεις; Για αναλγησία; Για βαρβαρότητα; Για απανθρωπιά; Τίποτα πια δεν μπορεί να «χωρέσει» τα «έργα» τους.

Διαβάστε, βγάλτε συμπέρασμα και φρίξτε:

Στις 27 Ιούλη 2011 η κυβέρνηση διά του υπουργού Υγείας, εξέδωσε Απόφαση την οποία ανάρτησε στον ιστότοπο του υπουργείου.

Ιδού, λοιπόν, το «τεκμήριο του εγκλήματος», ιδού η Απόφασή τους, σύμφωνα με την οποία:

Από τούδε και στο εξής, από τους χρονίως πάσχοντες ασθενείς, ανθρώπους που χρήζουν ειδικής και συνεχούς μέριμνας, τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε μονάδες που παρέχουν «υπηρεσίες κλειστής περίθαλψης» (τα ψυχιατρεία, τα γηροκομεία, τα ιδρύματα που φιλοξενούν αναπήρους κλπ.) η κυβέρνηση «βουτάει» μέχρι και το ...80% της σύνταξής τους!

Είναι ασύλληπτο, είναι αδιανόητο, αλλά είναι αληθινό. Είναι επίσημη πολιτική!

Ο κ. Λοβέρδος, επικαλούμενος τη «βιωσιμότητα» αυτών των υπηρεσιών - «βιωσιμότητα» που, όμως, πρέπει σύμφωνα με τα κυβερνητικά σαΐνια να επιτευχθεί διά της «μείωσης της κρατικής επιχορήγησης» - και με πρόσχημα ότι συγγενείς των «οικόσιτων συνταξιούχων» προσπορίζονται αυτές τις συντάξεις, τι κάνει:

Εκδίδει φιρμάνι, το οποίο αφορά σε ανθρώπους ανήμπορους, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία όταν παίρνουν σύνταξη πρόκειται για σύνταξη πείνας και με το φιρμάνι αυτό επιβάλλει κλιμακωτή παρακράτηση στις συντάξεις ως ακολούθως:

Για σύνταξη μέχρι 360 ευρώ παρακράτηση 40%.
Από 360,01-500 ευρώ παρακράτηση 50%.
Από 500,01-1.000 ευρώ παρακράτηση 60%.
Από 1.000,01-1.500 ευρώ παρακράτηση 70%.
Από 1.500,01 ευρώ και άνω παρακράτηση 80%.

Αυτή είναι η επίσημη πολιτική της κυβέρνησης των «σοσιαλιστών». Της κυβέρνησης των «αντιεξουσιαστών». Της κυβέρνησης των «πατριωτών». Της κυβέρνησης των «σωτήρων».

Εφτασαν μέχρι εκεί!

Εφτασαν να βάζουν «χέρι» και στις συντάξεις - κυρίως αναπηρικές - των ανθρώπων που έχουν βρει καταφύγιο μέχρι και στα γηροκομεία, μέχρι και στα ψυχιατρεία!

Εφτασαν να ληστεύουν ανθρώπους που έχουν για απάγκιο τους από τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων μέχρι το Δρομοκαΐτειο!

Σχόλιο ιστολογίου: Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της καταπατά όχι μόνο τον ηθικό νόμο, αλλά και το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο ορίζει σαφέστατα πως

μία σύμβαση μεταξύ δύο συμβαλλομένων μπορεί να αλλάξει μόνο εάν συμφωνούν και τα δύο μέρη (δηλαδή οι συμβαλλόμενοι) ή εάν ο ένας από τους δύο συμβαλλόμενους δεν τηρεί τα όσα υπέγραψε.

Στην περίπτωση αυτή, ο κύριος Λοβέρδος, μονομερώς παραβιάζει την σύμβαση των ασφαλισμένων που ενώ πλήρωσαν όλες τους τις υποχρεώσεις, τους μειώνει τις "απολαβές" που προκύπτουν από την σύμβαση ασφάλισής τους...

Με απλά λόγια, ο κύριος Λοβέρδος κρυπτόμενος πίσω από την πολιτική του ιδιότητα διαπράττει ποινικό αδίκημα εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων ασφαλισμένων και φυσιολογικά ένας εισαγγελέας μπορεί να εκδώσει άμεσα ένταλμα σύλληψης και κράτησής του (και ας μην μπορεί αυτό να εκτελεσθεί λόγω της πολιτικής ιδιότητας του κυρίου Λοβέρδου). Δεν θα ρωτήσω εάν υπάρχει Εισαγγελέας στην χώρα όπου οι "φύλακες" παραβιάζουν το νόμο και οι προστάτες των πολιτών έχουν μεταμορφωθεί σε βασανιστές και εκτελεστές...

Μέσα από όλα αυτά θα διαφωνήσω με τον κύριο Μπογιόπουλο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι για άμεσο εγκλεισμό σε σωφρονιστικά καταστήματα υψίστης ασφάλειας. Εγκληματούν εις βάρος της κοινωνίας και της χώρας και προφασίζονται ότι το κάνουν για το... καλό μας. Άραγε, η στατιστική υπηρεσία κρατάει στοιχεία για την αύξηση των θανάτων ή για τους θανάτους κατά τα τελευταία 2 χρόνια;
Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου