Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ


Τα κατάφερες!!!
 
Ψήφισες το Σημίτη, αφού παρέδωσε νησιά του ΔΙΚΟΎ ΣΟΥ Αιγαίου και από πάνω ευχαρίστησε τους Αμερικανούς!...
Τον ξαναψήφισες, αφού καταλήστεψε τις οικονομίες σου στο χρηματιστήριο, σε υπέβαλλε σε έκτακτες εισφορές και υποτιμήσεις του νομίσματός σου και πούλησε το χρυσάφι της χώρας σου, σαν να ήταν προσωπική του ιδιοκτησία!...
Και τέλος, “έριξες δαγκωτό”  σε έναν άπατρη, κρετίνο, με IQ 65, που πριν καν εκλεγεί, έβγαινε στο εξωτερικό και σε έβριζε κλέφτη και σε διέσυρε  ως τεμπέλη; Που κατάφερε, μόλις μέσα σε ενάμιση χρόνο να διαλύσει την ιστορία που σου κληροδότησε ο Περικλής, ο Αχιλλέας, ο Μιλτιάδης… Κατάφερε να περιφρονήσει το αίμα που έχυσε ο Καραισκάκης, ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι ήρωες του ΄21, που έχυσε στο έπος του ’40 ο πατέρας σου, για να είσαι εσύ και τα παιδιά σου ελεύθεροι και να έχετε  δικαίωμα στο όνειρο, σε μια έντιμη εργασία, υγεία και παιδεία… Κατάφερε να κάνει αέρα και σκόνη τις προσωπικές σου θυσίες και στερήσεις, για να αποκτήσεις μια καλύτερη ζωή, ένα μικρό αλλά δικό σου σπίτι. Και σε μετέτρεψε σε ένοικο στην ίδια σου τη χώρα.
 Γιατί, σήμερα, αυτή η χώρα έπαψε να σου ανήκει.
Οι λίγοι ψυχωμένοι του Συντάγματος δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τη λαίλαπα των  προδοτών, των υπαλλήλων των ξένων τραπεζών, των ιερόδουλων της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, γιατί, εσύ ραγιά, δεν πήγες να τους σταθείς, να τους στηρίξεις. Τι φοβήθηκες; Μήπως χάσεις τη  ‘σύνταξη’ των 300 Ευρώ, που θα σου πετάξουν στη μούρη; Μήπως το παιδί σου χάσει το μισθό των 400 Ευρώ για τη δουλεία που θα παρέχει στις εταιρείες που θα εξαγοράσουν τη χώρα και τον πλούτο της;
Είναι αργά πια να την ΕΛΛΑΔΑ
Αλλά είναι αργά για να  διασώσεις  ό,τι απέμεινε από την αξιοπρέπειά σου; Είναι αργά για να κοιτάξεις στα μάτια το παιδί σου και να του πεις “ Όχι, εγώ δεν πρόδωσα την ιστορία σου, δεν πρόδωσα την τιμημένη χώρα που όφειλα να σου παραδώσω ακέραιη, όχι, εγώ δεν πρόδωσα το μέλλον σου”.
Σε αυτή τη χώρα έχει περισσέψει η προδοσία. Οι δικαστικοί και εισαγγελείς στόχο ζωής έχουν μόνο να δίνουν αυξήσεις στους μισθούς τους, αλλά, πλην εξαιρέσεων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, κάνουν ότι δε βλέπουν την εσχάτη προδοσία που έχει συντελεστεί, δεν καταλαβαίνουν ότι ο “συνταγματολόγος-υπουργός- αντιπρόεδρος”, αυτός που πέρασε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και μόλις δέκα ημέρες πριν πάρει την καρέκλα του, πρότεινε να περάσουν νέους νόμους για να καλύψουν τον πισινό τους, “επειδή κινούνται στα όρια του συντάγματος και θα βρεθούν όλοι στη φυλακή”, είναι αυτός ο ίδιος που με περισσό θράσος και αλαζονεία έχει καταστρατηγήσει το σύνταγμα σε βάρος του πολίτη.
Εδώ, λοιπόν είναι ο δικός σου, έστω και ύστατος, ρόλος. Κάνε λαϊκά δικαστήρια και τιμώρησέ τους. Το σύνταγμα σου δίνει και το δικαίωμα και την υποχρέωση. Μένει μόνο το φιλότιμό σου.
Πλήρωσε την έκτακτη εισφορά που σου επιβάλλουν για την ενίσχυση των ανέργων, αλλά  όχι για  να τη βάλλουν οι ίδιοι στο χέρι ή να την παραδώσουν κι αυτή στα συνεταιράκια τους στην Ευρώπη. Κατέθεσέ τα, όχι  για την ανεργία, αλλά για να γίνουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρείες, όπου θα έχουν μερίδια και δουλειά  τα παιδιά μας. Κανένας Έλληνας να  μην πάει να δουλέψει στις πολυεθνικές που θα αγοράσουν τη χώρα μας.  Καλλιέργησε τη γη σου, έκτρεψε τα δικά σου ζώα, γίνε ανεξάρτητος, πάψε να εκμεταλλεύεσαι τον διπλανό σου. Κάνε θυσίες, αλλά αυτή τη φορά συνειδητά για τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τον αδελφό σου Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου