Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τώρα προσκαλούν… νέους μετανάστες


Γράφει ο Σταύρος Κονδύλης
Έχουμε τρελαθεί τελείως σ’ αυτή την χώρα; – Δεν μας φτάνει το ένα (1) εκατομμύριο λαθρομετανάστες, γι’ αυτό ο Υπουργός Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνης, προσκαλεί κι άλλους να έλθουν στην Ελλάδα. – Μήπως έχουμε μπροστά μας πολυεπίπεδο σχέδιο για πλήρη αφανισμό και διάλυση της Πατρίδος; – Πληθαίνουν κάθε μέρα τα σημάδια.


Δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν σ’ αυτή τη δύσμοιρη Ελλάδα:

Ή ότι οι Κυβερνώντες την χώρα έχουν τρελαθεί τελείως και δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους.

Ή υπάρχει συντονισμένο και πολυεπίπεδο σχέδιο για την πλήρη διάλυση και αφανισμό, όχι μόνο του Ελληνικού Κράτους ως ανεξάρτητη οντότητα, αλλά και του Ελληνικού Λαού, που οδηγείται σε διαγραφή από το παγκόσμιο στερέωμα.

Διαβάστε λοιπόν:

Ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης δήλωσε στην Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, ότι η Κυβέρνηση θα απευθύνει… ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ σε μετανάστες να έλθουν στην χώρα μας για να εργαστούν σε εποχικές εργασίες, εξασφαλίζοντας προς τούτο τις απαραίτητες Άδειες Παραμονής.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.

Δηλαδή δεν μας φτάνουν οι πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα (και που δεν τους αφήνουμε να φύγουν από την χώρα μας με νύχια και με δόντια) ενώ καθημερινά ο αριθμός τους μεγαλώνει, καθώς τα μέτρα φύλαξης των συνόρων μας παραμένουν αλυσιτελή, τώρα προβάλουμε επισήμως, μέσω του Υπουργού Εργασίας, να έλθουν κι άλλοι μετανάστες στην Ελλάδα.

Αλλοπρόσαλλες πολιτικές και συνάμα ακατανόητες, δημιουργούν λογικά πλείστες υπόνοιες στους Έλληνες πολίτες.

Δεν βλέπει την ανεργία των νέων Ελλήνων ο κ. Κουτρουμάνης και ζήτα να εισάγει στην χώρα ξένους μετανάστες για εργαστούν;

Και αν έλθουν, πως θα τους ξαναστείλει στις χώρες τους;

Πέραν των ανώτερω, οι άνθρωποι της Κυβέρνησης, δεν βλέπουν την έκρηξη της εγκληματικότητας, τουλάχιστον στην Αθήνα, που τα Καλάσνικοφ έχουν γίνει αναγκαίος όρος στις ληστείες και φόνους Ελλήνων πολιτών;

Πολυεπίπεδο δυστυχώς είναι το σχέδιο:

Δεν είναι μόνο η καταβαράθρωση της Παιδείας που έπαψε πια να βγάζει μαθητές με ελληνική ψυχή από τα Σχολεία.

Δεν είναι μόνο το ξεπούλημα της πατρίδος στους τοκογλύφους δανειστές μας, που αξιώνουν τώρα και περιορισμό της Εθνικής κυριαρχίας.

Είναι και τα εθνικά μας θέματα, στα οποία παρατηρείται μια συνεχής υποχώρηση, είτε έναντι της αρπακτικής βουλιμίας της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Θράκη, είτε έναντι της Αλβανίας με τους Τσάμηδες, είτε ακόμη και έναντι των Σκοπιανών που θέλουν να αγοράσουν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Και αυτά τα θέματα νομίζουμε πως μας καίνε περισσότερο από το κάθε άλλο ζήτημα.

Βάλτε και την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδος με τους Μουσουλμάνους κυρίως μετανάστες που μετατρέπεται σε Ισλαμική χώρα.

Συνδυάστε τα παραπάνω με το επιχειρούμενο εκτουρκισμό των Ελλήνων μέσω τηλεοπτικών σήριαλ από τα Αθηναϊκά (και κρατικά) τηλεοπτικά κανάλια, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου