Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ,ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α!


Επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή, λέγοντας ότι είχε "προσχεδιάσει" το Μνημόνιο και τον κατήγγειλε ότι θέλει να πληρώσουμε όλες τις... μίζες των Ολυμπιακών Αγώνων.!!!"


"κ.Παπανδρέου Κυβερνάτε με την προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. διότι και εσείς προστατεύετε τους Εργολάβους"...!Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλέξης Τσιπρας απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό είπε:"H διαφυγή του Καραμανλή θα μοιάζει για εσάς, κύριε Παπανδρέου ως ένα πολύ ....ευνοϊκό σενάριο".!!!




ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ!

Πάρτε το χαμπάρι:Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!

Κι εμείς εδώ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να επαινέσουμε όποιον εκφέρει ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ,ανεξαρτήτως της κομματικής του τοποθέτησης!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΑΜΑΡΑ;

Για τον Καρατζαφέρη δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα,αφού δεν τολμάει να πει τέτοια "κακά πράγματα" στον Τζέφρυ,που αγωνίζεται υπέρ...πατρίδος!

ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ:ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ-ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ-ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ...ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ.

Ας το καταλάβουμε αυτό επιτέλους όλοι,μπας και σώσουμε την Ελλάδα από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου