Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σε ποια τιμή μας έχει πουλήσει ο κ Παπανδρέου;




Διαβάζω σε άρθρο της γαλλικής «AGORAVOX» (Η Φωνή της Αγοράς), στις 15 Φεβρουαρίου: Η ΕΕ, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ συμφώνησαν να δώσουν την τέταρτη δόση του δανείου εξασφαλίζοντας τις συνθήκες για τη «δήμευση» της περιουσίας της Ελλάδας. Αυτό που αποδίδω ως....
«δήμευση» το αναφέρουν ως «spoliatrice» και θα μπορούσαμε να το πούμε και απλά «κλέψιμο»!


Όχι βέβαια ότι δεν το ξέραμε, αλλά το αναφέρω ως αφορμή για να αναρωτηθώ: Τι μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση Παπανδρέου; Πόσα και τι έχει ήδη ξεπουλήσει; Προφανώς εμείς θα τα μάθουμε τελευταίοι.

Και οπωσδήποτε δεν υπάρχει κανένας πλέον λογικά σκεπτόμενος πατριώτης που να εμπιστεύεται τον κ Παπανδρέου και τις υποκριτικές δηλώσεις του. Τα παλαιοκομματικά τερτίπια του, ξεσηκωμένα από τον πατέρα και τον παππούλη του, είναι για τα πανηγύρια. Δεδομένου ότι αν και είναι ο τρίτος της δυναστείας, δυστυχώς δεν προέκυψε ιδιαίτερα ταλαντούχος στην τέχνη της καραγκιοζοπαιχτικής.

Να σημειώσω ότι τώρα που τέλειωσαν τα δανεικά, άρα και οι μίζες από τους εργολάβους, έχει απομείνει μόνο μια πηγή για πρωθυπουργικές και υπουργικές μίζες: Οι «αξιοποιήσεις». Παζαρεύουν το ποσό της τιμής πώλησης εν ονόματι της Ελλάδος και προτιμούν τον αγοραστή «που συμφέρει την τσέπη τους»! Καταλαβαίνετε τώρα τι πάρτι γίνεται!

Εχτές στα δελτία ειδήσεων είδαμε άλλη μια παράσταση από το γνωστό καραγκιοζοπαίχτη κ Παπατζή. Ώστε ο υφυπουργός κ Ντόλιος ενεργούσε στα κρυφά. Οι κκ Ραγκούσης και Παπανδρέου δεν είχαν ιδέα. Ε καλά, να πιστέψουμε ότι ο Ντόλιος έπαιζε δικό του παιχνίδι στα μουλωχτά! Αυτοί ειδήσεις στην τηλεόραση δεν βλέπουν; Η είδηση έχει κυκλοφορήσει στα δελτία εδώ και τρείς μέρες. Για πόσο κορόιδα μας λογαριάζουν οι κκ Ραγκούσης και Παπανδρέου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου