Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΕIΝΑI... "ΤΡΕΛΟ" ΣΕΝΑΡΙΟ;;;;

Η Αλ Κάιντα είναι δημιούργημα της CIA! Μπορεί να ακούγεται ως ένας τρελός ισχυρισμός, διότι εδώ και εννέα χρόνια έχουμε ακούσει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι -από την πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ- ότι η Αλ Κάιντα είναι μια διακρατική απειλή και η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια του δυτικού κόσμου, κατά τον 21ο αιώνα. Αλλά, δεν υπάρχει τίποτα πιο τρελό από την επαναδιατύπωση της αλήθειας. Αυτό που είναι τρελό, είναι ότι κάποιοι αρνούνται αυτό το απλό γεγονός ως αδύνατο και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τυφλά τις φωνές της εξουσίας μόνο και μόνο επειδή είναι στην εξουσία.
aq_oblΣε γενικές γραμμές, οι ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες, όπως η Αλ Κάιντα και η Χαμάς είχαν δημιουργηθεί, με χρηματοδότηση και εκπαύδευση από τη CIA και τη Μοσάντ, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους στη Μέση Ανατολή. Με τη διαμόρφωση της παλαιστινιακής αντίστασης και της τρομοκρατίας στον κόσμο, οι ηγέτες του Ισραήλ είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους για τη δημιουργία ενός ενοποιημένου ισραηλινού κράτους και την καταστροφή της παλαιστινιακής αντίστασης. Ομοίως, υπό την αιγίδα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, το αγγλο-αμερικανικό ίδρυμα είναι σε θέση να εξασφαλίσει μεγάλες περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας, παρέχοντάς τους τη στρατιωτική βάση σε μια περιοχή με μεγάλη γεωπολιτική σημασία.

Σε άρθρο του, με τίτλο "Η Ιστορία της Χαμάς συνδέεται με το Ισραήλ", ο Richard Sale, έγραψε: 

"Το Ισραήλ και η Χαμάς μπορεί σήμερα να επιδοθούν σε μια θανατηφόρα μάχη, αλλά, σύμφωνα με πολλούς νυν και πρώην αξιωματούχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που αρχίζουν στα τέλη της δεκαετίας του 1970, το Τελ Αβίβ έδωσε άμεση και έμμεση οικονομική ενίσχυση προς τη Χαμάς, για αρκετά μεγάλη περίοδο.

Το Ισραήλ, με τη βοήθεια της Χαμάς, ήθελε να βρει το αντίβαρο ως προ της PLO (Οργάνωση για την Απελευθέρωση των Παλαιστινίων)", σύμφωνα με δήλωση του Tony Cordesman, αναλυτή του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών της Μέσης Ανατολής. 

Η υποστήριξη του Ισραήλ προς τη Χαμάς ήταν μια άμεση προσπάθεια, προκειμένου να διαιρέσει και να αραιώσει την υποστήριξη για μια ισχυρή και κοσμική PLO, με τη χρήση μιας ανταγωνιστικής θρησκευτικής εναλλακτικής λύσης", όπως τόνισε ο πρώην ανώτερος αξιωματούχος της CIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου