Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

"ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ" Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΝ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.!

 

ΕΠΛEΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΚΑΤΑΠΙΕ" ΤΟ "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000..!Είναι εξοργιστικό...
Κανένα Μ.Μ.Ε., και καμία "Ναυλωμένη Ουκρανέζα" της δημοσιογραφίας δεν τόλμησε να το αναφέρει σήμερα στά δελτία των..."έγκυρων" Μ.Μ.Ε.
Στή θλιβερή του απολογία σήμερα ο Πρωθυπουργός στην Κ.Ο., για την "επίδικη" απφασή του να μας εντάξει άρον--άρον και δια της βίας στο Δ.Ν.Τ., ξέκοψε ότι:
Δεν θα γινει εξεταστική για τον Σημίτη, όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει πρό ημερών, σε συναντησή του με δημοσιογράφους διαπιστευμένους στο Μαξίμου.
Έξαλλος τότε ο Σημίτης μόλις το πληροφορήθηκε --προφανώς απειλώντας τον Γιώργο--, αντιπρότεινε την Εξεταστική από το 1996.!
Σήμερα ο Πρωθυπουργός, έκανε μεταβολή--κωλοτούμα--, και κάτω από την απειλή Σημίτη να πάει η Εξεταστική στο 1996, αναγκάσθηκε να τον... αθωώσει.!
Κατάπιε τη γλώσσα του ο Πρωθυπουργός, όταν ακόμη διατυμπάνιζε ότι:"Όλα στο φως, δεν χρωστάω σε κανένα".Κρίμα για τον Πρωθυπουργό που κατάντησε σε αυτό το σημείο.Αίσχος για τα Μ.Μ.Ε.,τα οποία συνειδητά αποσιώπησαν αυτή την οικτρή αλήθεια...
Υ.ΓΕμείς ευθύς εξ΄αρχής γράφαμε:"ΚΑΛΠΙΚΗ" Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΧΩΡΙΣ "Greek statistick ΚΑΙ Goldman Sachs.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου