Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο… Ιούδας φιλούσε υπέροχα

Αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές που δεν ήθελε ο λαός, που υπέγραψαν την ανωμαλία στη χώρα προδίδονται τώρα από το συνεταιράκι τους.
«Αν περιμέναμε από τον Καμμένο, να προστατέψει από εκτροχιασμό, το εκτροχιασμένο λόγω Σαμαρά, "τραίνο" της χώρας, τότε ζήτω που καήκαμε...». H φράση αυτή ανήκει στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη και αναδεικνύει τον πολιτικό κυνισμό σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τις σημαίες ευκαιρίας που σήκωσαν στην Κουμουνδούρου τους τελευταίους μήνες.
Αν το συνδυάσουμε με τις δηλώσεις Τσίπρα ότι δεν θα συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Κόμμα Παπανδρέου αλλά και τη δήλωση του Πάνου Καμμένου που είπε «να κλείσουν οι νέοι τους παππούδες στο σπίτι», συνθέτουν το πολιτικό σκηνικό του τελευταίου 24ώρου. Ξέρετε τι δείχνουν όλα αυτά; Δύο πράγματα:
1.Πρώτον πως ορισμένοι τυχάρπαστοι οδήγησαν τη χώρα στις εκλογές και πόσο διακινδυνεύουν το μέλλον της.
2.Δεύτερον πώς ο… Ιούδας φιλούσε υπέροχα. Ο Τσίπρας τους χρησιμοποίησε και τους πετάει σαν λεμονόκουπες, τον έναν μετά τον άλλο.
Αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές που δεν ήθελε ο λαός, που υπέγραψαν την ανωμαλία στη χώρα προδίδονται τώρα από το συνεταιράκι τους. Πρώτα ο Κουβέλης που χάνεται στο 0,8% και σειρά θα πάρουν και οι ΑΝΕΛ που δεν θα υπάρχουν μετά τις 25 του μήνα. Είτε οι παππούδες, είτε οι νέοι θα καταλάβουν με ποιους έχουν να κάνουν. Με εκείνους που έστησαν το παιχνίδι των δωροδοκιών πολιτικών, δημιούργησαν πολιτικό κλίμα, στιγμάτισαν βουλευτές και εκφόβισαν άλλους. Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ συντρίβεται γιατί ο Τσίπρας τους χρησιμοποίησε και τώρα τους διώχνει. Μόνο η Ραχήλ Μακρή του έμεινε…
Ο κ. Καμμένος πίστευε ότι θα γίνει υπουργάρα αν βγει ο Τσίπρας και συνεργαστούν μαζί του. Τώρα, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει και τους διώχνει πριν είναι αργά γι’ αυτόν. Και μετά τις εκλογές θα τους αποτελειώσει, εκτός κι αν τους ξαναχρειαστεί, οπότε δεν θα έχει κανέναν δισταγμό να τους παρακαλέσει. Άλλο που δε θέλουν κι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου