Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Πυροτρομοκρατία για να πέσει ο Καραμανλής


Έκαψαν την Ελλαδα για να φέρουν την συμμορία Παπανδρεου! Αποκαλύψεις φωτιά απο το βιβλίο αξιωματικών της πυροσβεστικής.


Αγνωστες συγκλονιστικές πτυχές από το «φλεγόμενο» καλοκαίρι του 2007, όταν οι πυρκαγιές «σάρωναν» τη χώρα, οδηγώντας στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους και μετατρέποντας σε στάχτη εκατομμύρια στρέμματα πρασίνου αλλά και περιουσίες, φέρνουν στη δημοσιότητα -επτά χρόνια μετά- επιφανή στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην πολυετή έρευνα που πραγματοποίησαν για μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές που υπέστη η Ελλάδα στην ιστορία της και η οποία θα αποτελεί το περιεχόμενου του (υπό έκδοση) βιβλίου τους με τίτλο «Οι ασύμμετρες πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα», οι Ιωάννης Π. Σταμούλης και Νικόλαος Γ. Διαμαντής, πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος αντίστοιχα της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, αποκαλύπτουν το χρονικό των φονικών πυρκαγιών, τα πιθανά αίτια, τις ύποπτες συμπτώσεις, καθώς και τις τραγικές συνέπειες που είχε η πύρινη λαίλαπα του 2007 στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Σύμφωνα με τα δύο στελέχη του Σώματος, οι αρχικές εκτιμήσεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) για τα πρόσωπα πίσω από τις απανωτές πυρκαγιές εστίαζαν σε ψυχασθενείς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.


Πριν απο τρία χρονια το Ολυμπια είχε αποκαλύψει την αναφορά στον σκληρό δίσκο του Χριστοφορακου σχετικά με το ολοκαύτωμα του 2007. Η απόρρητη αναφορά που είχε ο γερμανοδουλος πράκτορας, στην ουσία ηταν η προαναγγελία της μαζικοτερης δολοφονίας Ελλήνων πολιτών σε καιρό ειρήνης. (Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007.

Παρα την τρομερή σημασία της αποκάλυψης, οτι δηλαδη ο Χριστοφορακος γνώριζε για το σχέδιο πριν αυτο υλοποιηθεί, όλοι έτρεξαν για να τις κουκουλώσουν, πλην της Δημοκρατιας.

Σημερα λοιπόν, η ίδια εφημεριδα αποκαλυπτει το βιβλίο – πόρισμα των ειδικών για το μεθοδευμένο ολοκαύτωμα. Έπεται και η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τις φωτιές της Αττικης το 2009, απο το ντόπιο και ξένο παρακράτος.

Διαβάστε ενα μικρό απόσπασμα απο το εκτενές αφιέρωμα που εχει η “Κυριακάτικη Δημοκρατια”. Αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο για να δειτε τις μεθοδεύσεις των οικονομικών δολοφόνων με τους οποίους συγκυβερνά σημερα ο Σαμαρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου