Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Έπεσαν οι μάσκες! Ήθελε τον Καραμανλη εκτός για να ασελγήσει στο πτώμα της Νέας Δημοκρατίας!

Έτσι εξηγούνται οι ύβρεις και οι διαρροές για γέλια περί μή παρουσίας του Καραμανλή!
Ομιλία Σαμαρά γραμμένη απο τον …Σημίτη!
Μετέτρεψε τον “εορτασμό” σε φόρουμ αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ!
“Ενοχλητική” η παρουσία του Καραμανλή για τους νεονεοδημοκράτες, αχυρανθρώπους της διαπλοκής. Τα συνωμοσιολογικά σενάρια και οι ύβρεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ελεγχόμενα δημοσιογραφικά και παραδημοσιογραφικά μέσα, αποδείχθηκε μετα την ομιλία Σαμαρά πως ήταν μια χοντροκομμένη προβοκάτσια ακριβως για να προκληθεί η απουσία Καραμανλή. Ειναι λογικό ένα μόρφωμα που εκπροσωπείται σήμερα απο τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Μαρία Σπυράκη, να ήθελε να τελέσει τα “40” της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τις επιταγές της διαπλοκής.
Ο Σαμαρας αναφέρθηκε μονο μια φορά ονομαστικά στον Καραμανλή, αναπολώντας το μακρινό παρελθόν, στα …οννεδιτικα τους χρόνια.
Έπειτα, ακολούθησε η “παραγγελιά”.
Ο Σαμαρας χρέωσε στην “παράταξη” και οχι στην “κυβερνηση Καραμανλή” το ΟΧΙ στο Αναν και το Βέτο στο Βουκουρεστι!
Αλήθεια, ποια η θέση π.χ. της κυρίας Μπακογιάννη για τα δυο ζητήματα κύριε Σαμαρα; Ποιά παράταξη;
Εννοείται οτι δεν ειπώθηκε λέξη για την πολιτικη των αγωγών, τα ανοίγματα με τις υπερδυναμεις, Ρωσία και Κινα, τον πρόστυχο τροπο που έπεσε η κυβερνηση Καραμανλή.
Απο κει και πέρα, η ομιλία ηταν επιπέδου Κωστα Σημίτη. “Οι προηγούμενες κυβερνήσεις που φταίνε για όλα”, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τον Καραμανλή, με τον Σημιτη και τον Παπανδρέου…
Μια ομιλια γραμμένη στα χαλκεια της διαπλοκής, στους νεόκοπους θιασώτες της νέας ΝΔ, τον Μπομπολα και τον Ψυχάρη.
Εξηγείται λοιπόν απόλυτα γιατι ακομα και ο κόσμος που αποθέωσε τον Καραμανλη κατα την άφιξη του στον χώρο, δεν έκανε καν τον κόπο να μπει μεσα για να καμαρώσει τι προκύπτει απο την διασταύρωση Σημιτη και Παπανδρεου στα εργαστήρια της διαπλοκής.
Ακομα και στην οργάνωση της προβοκάτσιας, πηραν μηδέν. Ουτε γι’ αυτο δεν ειναι ικανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου