Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Δεν ειναι παραφρονας. Ειναι εγκληματίας!

Ανακοινωση κατα του …Γρηγοράκου έβγαλε κάποιος φερόμενος ως εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου, που θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε ΠΟΣΟ και ΑΠΟ ΠΟΥ πληρώνεται. Στην ανακοινωση που θα μπορούσε να αποτελεί ρεσιτάλ παράνοιας, αν δεν μιλούσαμε για τον αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας, ο Παπανδρέου μιλά για …σκάνδαλα Καραμανλη! Εχει το θράσος να μιλά για σκάνδαλα Καραμανλή ο πολιτικός εγκληματίας, όταν ο ίδιος:
1. Έκανε τέσσερις (4) εξεταστικές για τα υποτιθέμενα σκάνδαλα Καραμανλή! Και αντί για Καραμανλης του βγήκε: Τσοχατζοπουλος, Τσουκάτος, Μαντέλης, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Βερελής, Βενιζέλος και Σημιτης! Έτρεχε μετά ο αρχιδιεφθαρμένος να κουκουλώσει τις εξεταστικές που ο ίδιος διέταξε για να γλιτώσει την πράσινη συμμορία!
2. Έθαψε το σκανδαλο του C4i αφού εμπλέκονταν ο κολλητός του, Τρεπεκλής στην προμήθεια!
3. Διέλυσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με το πρωτοφανές πλιάτσικο που έκανε ο κολλητός του διοικητής, μαζί με μέλη της οικογένειας του!
4. Έδωσε κέρδη δεκάδων δισεκατομμυρίων απο την καταστροφη της Ελλαδας σε κολλητούς του. Σορος, Κλιντον, Πώλσον κλπ.
5. Έδωσε 8 δις επιδοτήσεις απο τα λεφτα που “δεν υπήρχαν” στα λαμογια της πράσινης ανάπτυξης, με την οποία ασχολείται επαγγελματικά ο αδελφός του! Έταζε 1 εκατομμύριο θέσεις εργασίας, και έφερε 1,1 εκ. Θέσεις ανεργίας αφού αυτο το πολύτιμο για την αναπτυξη χρήμα, πήγε σε τσέπες αντί να παει στην πραγματική οικονομία!
6. Κράτησε στα συρτάρια και χαλκευσε την λιστα Λαγκαρντ για να γλιτώσει τους κολλητούς του, συγγενείς του διορισμένου υπουργού του, αλλα και τον Μαργελο!
7. Με το που εξελέγη πρωθυπουργος, έδωσε εκατοντάδες εκατομμυρια ΕΥΡΩ χωρίς εγγυήσεις, στους νταβατζηδες που τον εξέλεξαν! Τέτοια άθλια συναλλαγή δεν εχει ξαναγίνει στην σύγχρονη ιστορία.
8. Έσωσε τους τραπεζίτες με δημόσιο χρήμα, ωστε να μην γίνει έλεγχος στα θαλασσοδάνεια που είχαν δώσει ολα αυτα τα χρόνια. Τους το είχε εγγυηθει προεκλογικά.
9. Φυγαδευσε τον αδελφό του που διαθέτει ελβετική εταιρεια που συστεγάζεται με τον απατεώνα Γριβεα, ο οποίος έβγαλε τα εκατομμυρια του ΤΤ εκτος χώρας, εναν μήνα μετά την εκλογή Παπανδρέου! Οι Ελβετικοι τους λογαριασμοί, ακόμα δεν έχουν ανοίξει για να βρεθεί η ροή του χρήματος!
10. Και αφού είσαι τόσο τίμιος κύριε Παπανδρεου, γιατί επιτρέπεις στον αδελφό σου να κρύβεται πίσω απο το ελβετικό απόρρητο και δεν ανοίγει ο ίδιος τους λογαριασμούς του; Αφού ειναι κρυστάλλινος, τι φοβάται;
11. 300 εκ. Ευρώ πλιάτσικο στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ έγινε επι των ημερών του, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Επίσης εξαφανίστηκαν τα βιβλία πριν απο το 2007, παλι σύμφωνα με δημοσιεύματα και διαρροές. Αν ηταν διαχειριστής καφετέριας, θα είχε φάει ισόβια. Τωρα, απλώς φυγαδευεται.
…και ο κατάλογος, δεν εχει τέλος.
Αυτός λοιπόν ο απατεωνας, εχει το θράσος να μιλα για σκάνδαλα. Αυτός ο εκβιαστής, εχει το θράσος να μιλα για φυγή Καραμανλη, όταν ο ίδιος ξεκαθάριζε οτι θα ρίξει την κυβερνηση ελέω προέδρου! Όταν ο ίδιος δεν συνηγορουσε στα πιο βασικά μέτρα, π.χ. Στο πάγωμα των συντάξεων άνω των 2000 ευρώ!
Αυτός ο σκοτεινός τύπος ηταν που πόζαρε πάνω στα ολοκαυτώματα του 2007 και 2009, όταν η Ελλαδα κάηκε όλως τυχαίως, μετά την προκήρυξη εκλογών.
Αυτός ο Νέρωνας του Ελληνισμού, θα πληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου