Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στερνη μου γνωση να σε είχα πάντα...

Χτες σε μια εκπομπή ακούσαμε για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και οχι απλά μας έπεσαν τα μαλλιά ψάχναμε να βάλουμε και περούκα. Όχι φυσικά γιατί έγινε πρόταση των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων αλλά από το ότι συμφώνησε υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τόνισε πως θα πρέπει να αναπτυχθεί και ο Πανεπιστημιακός "τουρισμός".
Σε αυτό το σημείο της δήλωσης κλαίγαμε και γελάγαμε ταυτόχρονα. Κλαίγαμε γιατί όταν η Μαρριέτα Γιαννάκου ως υπουργός παιδείας της κυβερνήσεως Καραμανλή είχε κάνει λόγο για τα Ιδιωτικά πανεπίστημια κάθε Πέμπτη η Αθήνα κλειστή από πορείες και ζημιές από αναρχικούς και φυσικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλάνε για ξεπουλημένη παιδεία. Γελάμε γιατί εδώ και πολύ καιρό το ΠΑΣΟΚ εχει υιοθετήσει το πρόγραμμα της Κυβέρνησης Καραμανλή και μας το παίζει και σωτήρας... μόνο που αυτή τη φορά να είναι σίγουροι εκεί στο ΠΑΣΟΚ πως γνωρίζουμε και ποιος είπε τι αλλά και ποιος έκανε τι .
Οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και των εκλεγμένων του τεράστιες γιατί αν πίστευε σε αυτό που λέγεται πατρίδα τότε θα ήξερα τι έπρεπε να στηρίξει και τι να απορρίψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου