Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η συμμορία των CDS έρχεται ως “μεσσίας” για να αγοράσει τράπεζες… Ενώ η δικογραφία για τον Παπανδρέου είναι στα αζήτητα της βουλής.

paulson cdsΚάθε λογής καθάρματα που νομιμοποιούσε ο Παπανδρέου με τις συναντήσεις του μαζί τους, ήταν οι τελάληδες του Τιτανικού. “Η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ” κραύγαζαν μετά από κάθε συνάντηση με τον πολιτικό εγκληματία Παπανδρέου. Ο Σόρος, ο Ρουμπινί που κάποια ΜΜ”Ε” τον παρουσίαζαν ως… νομπελίστα (!!) την ώρα που τα κοράκια των CDS θησαύριζαν πάνω στην κατάρρευση.

Σήμερα, μετά την ομολογία Μέρκελ στην Le Monde γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλο το σύστημα Παπανδρέου απλώς εκβίαζε λέγοντας για έξοδο από το Ευρώ. Και όμως, ο φάκελος Πεπόνη για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη, είναι ακόμα στα αζήτητα της βουλής.

Δείτε λοιπόν ένα ακόμα μέλος της συμμορίας, τον περιβόητο κύριο Paulson σε δικόγραφο που αφορά την Goldman Sachs και την κατάρρευση της Lehman, πως ακριβώς αναφέρεται (κλικ στην εικόνα).

Ο ίδιος λοιπόν, πρωτοστατούσε στα εκβιαστικά κηρύγματα “Η Ελλάδα βγαίνει από το Ευρώ” γεμίζοντας τους λογαριασμούς του. Όπως ακριβώς έκανε με το σκάνδαλο της Lehman: John Paulson Says Greece May Default, Spurring Euro Breakup

Από κοντά οι Δραχμανάκηδες και τα άλλα μέλη της παπανδρεϊκής παρέας της χρεωκοπίας υπέρ των τζογαδόρων του τρόμου.

Εμείς δυστυχώς τα είχαμε γράψει έγκαιρα, πολύ νωρίτερα από τις καταγγελίες Ρουμελιώτη. Ακόμα όμως υπάρχει χρόνος για να τιμωρηθούν παραδειγματικά τα καθάρματα του μνημονίου και οι δόλιοι καρχαρίες του εξωτερικού που θησαύρισαν μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου