Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

ΨΑΞΤΕ ΣΤΗΝ «ΑΥΓΗ» και ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ» ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΠΕΤΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ και ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ... (17Ν) ΧΡ. ΞΗΡΟ...!!!«ΑΥΤΟΙ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ... ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...!!!

Συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό τού Χρ. Ξηρού, φυλακισμένου για την (17Ν), ο οποίος πήρε εννεαήμερη άδεια να επισκεφθεί τους συγγενείς του στην Χαλκιδική από την 1η Ιανουαρίου και έκτοτε παραμένει...άφαντος...!!!
Έχουμε «δικαίωμα» να ισχυριζόμαστε ότι δεν πρέπει να ματαιοπονούν οι διωκτικές αρχές να τον εντοπίσουν σε σπίτια συγγενικών του προσώπων, δεδομένου ότι αποκλείεται τα συγγενικά πρόσωπα να διακινδυνεύσουν

τις συνέπειες από την απόκρυψη του Ξηρού.
********
Ούτε είχαν επιχειρηματολογήσει γιά την αποφυλακισή του...
********
Τουναντίον το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» είχε ξεσπαθώσει υπέρ των φυλακισμένων δολοφόνων της (17Ν).
********
Μάλιστα δε, είχε κάνει τους εξής χαρακτηρισμούς:
********
Η Δίκη της 17Ν τού 2002 ήταν η μεγαλύτερη ιδεολογική επίθεση και συκοφαντία κατά της «αριστεράς», από τον εμφύλιο μέχρι τότε, αφού κατά τη σύλληψη και Δίκη των κατηγορουμένων καταπατήθηκε το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα και ότι επρόκειτο περί...πολιτικής δίκης...!!!
********
Οι «άνθρωποι» στην υπέρμετρη βλακεία τους συνδέουν μόνοι τους, την «αριστερά» με την «τρομοκρατία»...
********
Έχουμε λοιπόν κάθε «δικαίωμα» να ισχυριζόμαστε ότι εκείνοι (ΑΥΓΗ--ΣΥΡΙΖΑ) πού επιχειρηματολογούσαν γιά την αποφυλακισή τους να τους υποθάλπουν και συνάμα...
********
Άλλωστε αυτοί ως δογματικοί υπερασπιστές των τρομοκρατών έχουν την δυαντότητα και την εμπειρία της αποκρυψής τους.
********
Διαφορετικά γιατί τόσο πάθος γιά την αποφυλακισή τους.;;;;

politikosafari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου