Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ρεσιτάλ αλαζονίας και κήρυγμα μίσους από τον Γιάννη Μπουτάρη "Θα κατέβουμε και θα πάρουμε τα κεφάλια των δεξιών.''

Ρεσιτάλ αλαζονίας και κήρυγμα μίσους από τον δήμαρχροτης Θεσσαλονίκης και εκλεκτό του Γ.Παπανδρέου, Γιάννη Μπουτάρη από το βήμα εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με θέμα: «Αναζητώντας την προοδευτική διέξοδο από την κρίση».
"Θα κατέβουμε και θα πάρουμε τα κεφάλια των δεξιών. Ποιος Γκιουλέκας; Αυτός είναι βλάκας. Συμβαίνουν γελοιότητες στην δημοτική αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα υφυπουργός Παιδείας και αντιπολίτευση στον δήμο. Είπα στον Σαμαρά "βάλε λίγο χέρι σε αυτόν τον βλάκα" και μου είπε μη μου μιλάς για αυτό το άτομο»."!
Και συνέχισε "Είμαι πιο ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους. Απλά είμαι ανεξάρτητος. Μου αρέσει περισσότερο να συναναστρέφομαι με ανθρώπους αυτού του χώρου απ' ό,τι με εκείνους των υπολοίπων χώρων".
Όσο για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι και πάλι δήμαρχος για μία ακόμη τετραετία.
Αν τα έλεγε αυτά χρυσαυγίτης βουλευτής θα βρισκόταν ήδη στον Κορυδαλλό με δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αναμόχλευση παθών και προτροπή σε κακουργήματα.
Από την άλλη απάντησε και ο "βλάκας" Κ.Γκούλεκας:
Απάντηση Γκιουλέκα: «Θλιβερός - Εχει ξεπεράσει όλα τα όρια»
Σε υψηλούς τόνους ήρθε και η απάντηση του κ. Γκιουλέκα:  
«Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκουν απόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης», ανέφερε σε δήλωσή του ο υφυπουργός και επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.
«Το βέβαιο», πρόσθεσε, «είναι ότι έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος και τις απαιτήσεις του αξιώματος που κατέχει». «Με τα καμώματά του έχει κουράσει», αλλά «όσα είπε δεν αντέχουν σε κανένα πολιτικό σχολιασμό», γιατί «όταν κανείς μιλάει με αυτό τον τρόπο, προφανώς τελεί υπό πνευματική διαταραχή», ήταν η αιχμηρή απάντηση του κ. Γκιουλέκα στις δηλώσεις Μπουτάρη.
Αργά το βράδυ ο Γ,Μπουτάρης ανακάλεσε. Τελικά θεωρεί βλάκα τον Κ.Γκουλέκα ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου