Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στουρνάρας και Κουβέλης είχαν πει ότι δεν θα συνεχιστούν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! Είστε υπόλογοι κύριοι..

fer2Πριν από σχεδόν δυο μήνες με διαφορά μιας ημέρας τόσο ο Φώτης Κουβέλης όσο και ο Γιάννης Στουρνάρας είχαν παραδεχθεί τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες προχωρούσαν τα προαπαιτούμενα για τις δόσεις. Τότε έλεγαν ότι το έκαναν ελλείψει χρόνου. Τώρα; Τι είναι αυτό που τους πιέζει;

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Το ΒΗΜΑ” και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Κρουστάλλη στις 14 Απριλίου ο Φώτης Κουβέλης παραδέχεται ότι η κυβέρνηση νομοθετεί συνεχώς με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και το αποδίδει «στην ταχύτητα των ρυθμίσεων», αλλά επισημαίνει ότι αυτό έχει σταματήσει!

kouvelis

Είχε πει χαρακτηριστικά: «Προφανώς αναφέρεστε σε ένα χρονικό διάστημα που είχαμε πολλές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Ήταν κάτι το οποίο επεβλήθη από την ταχύτητα των ρυθμίσεων που έπρεπε να εξασφαλισθεί και από το γεγονός ότι η κυβέρνηση αμέσως μετά τη συγκρότησή της βρέθηκε μπροστά σε ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα. Δεν είμαι ευτυχής από τον αριθμό των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και έχει σταματήσει πια επειδή υπάρχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου». Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.

Ακριβώς το ίδιο είχε πει και ο Γιάννης Στουρνάρας την επομένη, 15 Απριλίου σε συνέδριο τουEconomist μετά από ερώτηση συνέδρου! Απίστευτη ομολογία Στουρνάρα για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!

Τί είναι αυτό που πίεσε τώρα την κυβέρνηση λοιπόν; Αν διαφωνεί ο Κουβέλης με αυτή την πρακτική τι κάνει; Θα στηρίξει βουβά το Μαξίμου; Μήπως θα πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Στουρνάρας;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου