Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Εκτός νόμου το ΚΚΕ και την μισή Αριστερά θέτει το ν/σ περί "άρνησης ιστορικών γεγονότων"


Nομοσχέδιο ενάντια στο "ρατσισμό" και την "ξενοφοβία" φέρνει η κυβέρνηση κατόπιν πιέσεων από ξένα κέντρα εξουσίας, με απώτερο στόχο την ανάσχεση του ρεύματος που αναπτύσεται στην δεξιά πλευρά του πολιτικού φάσματος της χώρας .
Μια προσπάθεια όμως η οποία όπως θα δούμε εν συνεχεία τελικά θα γυρίσει μπούμερανγκ εις βάρος των εμπνευστών της.
Σε καμμία πολιτισμένη χώρα, καταρχήν, δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα ρατσισμού, ξενοφοβίας και αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων.
Τι να πρωτοθυμηθούμε από στελέχη της Αριστεράς όπως η κυρία Ρεπούση που μετέτρεψε την γενοκτονία των Ελλήνων της Σμύρνης σε συνωστισμό, ενώ κατά την διάρκεια της τήρησης ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων στη Βουλή, η κυρία Ρεπούση επέλεξε να βγει έξω, ή τον κύριο Τατσόπουλο με τον "gay" Κολοκοτρώνη κ.α
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει την ιστορική αλήθεια των διωγμών των Ελλήνων της Σμύρνης από τους Τούρκους,και των Ελλήνων Εβραίων από τους Γερμανούς, σαφώς και πρέπει να υπάρξει ποινική δίωξη όσων αρνουνται  την Ελληνική Ιστορία.Όμως ίσως ο σκοπός να είναι παλαιότερες απόψεις από την ευρύτερη "σκληρή" Δεξιά που απλώνεται από "περιοχή" της ΝΔ (Μάκης Βορίδης, Γ.Γιακουμάτος) μέχρι τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.
Το νομοσχέδιο όμως έχει τις ίδιες ποινές και για όσους αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου αλλά και του φασισμού - ναζισμού, και υποθέτουμε και των εγκλημάτων του κομμουνισμού, δηλαδή γενικώς των εγκλημάτων του ολοκληρωτισμού, ή αυτών που επιχείρησαν να επιβάλλουν τον ολοκληρωτισμο στην ΕλΛάδα όπως το ΚΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡIΟΔΟ 46-49.
Κατά αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως ανοίγει και πάλι ο δρόμος για να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ στην Ελλάδα.Το οποίο όχι απλώς υπεραμύνεται και έχει αποκαταστήσει την εγκληματική πολιτική ηγεσία του 46-49, αλλά έχει αποκαταστήσει σε επίσημη τελετή του, και το μεγαλύτερο σφαγέα όλων των εποχών τον Ιωσήφ Στάλιν. Κάτι που κανένα κομουνιστικό κόμμα σε όλον τον πλανήτη δεν έχει διαπράξει. Πλην ισως αυτού της Β.Κορέας.
Και βέβαια αρνείται την κοινοβουλευτική δημοκρατία και κηρύσσει την δικτατορία του προλεταριατου, κανονικά με την ψηφιση του νόμου το ΚΚΕ πρέπει να κηρυχθεί εκτός νόμου και να δημευθεί η περιουσία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου