Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Σ.Παπασταθόπουλος: Καταγγέλλει τον Γερμανό τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης για ρατσισμό


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έξαλλος με την συμπεριφορά του τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης, Ράφαελ Σάφερ, τον οποίο καταγγέλλει για ρατσισμό
Οι δύο παίκτες παραλίγο να έρθουν στα χέρια μετά την ισοπαλία 1-1 της Βέρντερ Βρέμης με τη Νυρεμβέργη και χρειάστηκε να επέμβουν οι βοηθοί προπονητή της ομάδας του Έλληνα άσου για να τον συγκρατήσουν.
Ο Παπασταθόπουλος ήταν εκνευρισμένος από τον τρόπο που παίξαμε και είπε ότι δεν μας άξιζε η νίκη. Εγώ του είπα, όμως, ότι δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα. Έγιναν πρωταθλητές με μόλις 4 σουτ στο EURO”, ισχυρίστηκε ο Γερμανός πορτιέρε.
Τότε, ο “Socratis” έγινε έξαλλος και απάντησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης, μιλώντας στην εφημερίδα Bild, “Αυτό που είπε ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης ήταν ρατσιστικό. Τώρα όλοι γνωρίζουν πλέον το επίπεδό του. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με ρατσιστές και παίκτες κατώτερου επιπέδου από εμένα”.
O Σέφερ το συνέχισε και δήλωσε ξανά πως “ Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Θα έπρεπε κάποιος να τον ενημερώσει τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός. Ειδικά στις μέρες μας και στην ηλικία του θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Το ξαναλέω: Πρώτος αυτός προσέβαλε εμένα και τον τρόπο παιχνιδιού μας”.
Ο Παπασταθόπουλος, θέλοντας να τελειώσει το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί, τόνισε, “Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Πολλοί από εσάς θα θέλατε να έχετε την ιστορία μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου