Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Νέοι “τορναδόροι” στην γύρα. Φίλοι, εάν γυρίσουμε στην δραχμή, ΔΕΝ θα τυπωθεί στο Εθνικό τυπογραφείο αλλά στην Αγγλία.


20121118-083502.jpgΣτην φωτό, το εργοστάσιο της Βρετανικής εταιρείας. Τέτοια κατάντια. Ακόμα και οι δραχμές μας, εισαγωγής θα είναι!
Ξαναέκαναν την εμφάνιση τους τα ιστορικά πλέον “σπαμ” με τον φίλο της κουμπάρας που δουλεύει στο εθνικό τυπογραφείο και αποκαλύπτει πως ήδη τυπώνουν τις νέες δραχμές.
Αυτό το άθλιο πασοκικό σπαμ που διέρρεε από την εποχή προ μνημονίου με σκοπό να πανικοβάλλει τον κόσμο και να πάρει τα λεφτά του από τις τράπεζες, ξαναέκανε την εμφάνιση του. Για να τελειώνουμε λοιπόν με την παραφιλολογία, σε περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει το κοινό νόμισμα, το νέο εθνικό νόμισμα δεν θα τυπωθεί στο “Εθνικό τυπογραφείο”.
Θα τυπωθεί στην Βρετανία. Στην εταιρεία De La Rue (Όχι ντε λα Ρούα, μην μπερδεύεστε),
και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο της που βρίσκεται στο Gateshead.
Άρα μην προωθείτε τέτοια σπαμ, εκτός και αν ο γνωστός της κουμπάρας δουλεύει στην εν λόγω εταιρεία. Βεβαίως, σε τέτοιο ενδεχόμενο, δεν θα περιμένουμε τον τορναδόρο να μας το πει, αφού η εν λόγω εταιρεία είναι εισηγμένη και μία τέτοια συμφωνία θα απογειώσει την μετοχή της.
Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει συμφωνία με την Τράπεζα της Ελλάδος αλλά και με δεκάδες κεντρικά ιδρύματα ανά την υφήλιο. Τον περασμένο Μάη μάλιστα είχαν ακουστεί έντονες φήμες για έναρξη εκτύπωσης χαρτονομισμάτων για την Ελλάδα, ο επικεφαλής της όμως αρνήθηκε να σχολιάσει (προσοχη, δεν διέψευσε, αλλά δεν σχολίασε καν, αφού αυτές οι φήμες ενίσχυαν την θέση της εταιρείας).
Φήμες επίσης ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει τοποθετήσει ανδριάντα του Γιώργου Παπανδρέου στα γραφεία της, επίσης διαψεύδονται.
20121118-085346.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου