Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Τιμή και δόξα στους εκπολιτιστές των ιθαγενών! Μαζί με τη Siemens και Ο Στρατηγός Τσουκάτος επανέρχεται στο πλευρό του Βενιζέλου!!


20120304-113134.jpgΈτσι! Και πιο βαθιά ακόμα!
Ο άνθρωπος με την βαλίτσα, ο κολλητός του ναζί Χριστοφοράκου, ο γίγαντας που είχε το θράσος να κάνει και αγωγή στον Πάνο Καμμένο και τώρα να παλεύει κάθε φορά για να πάρει …αναβολή, επανακάμπτει δυναμικά μαζί με την Γερμανική εταιρεία! (σύμπτωση πρέπει να είναι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό!).
Σε ρόλο μάλιστα αντιΚαρχιμάκη για την εσωκομματική διαδικασία! Ο Παπουτσης βλέπετε έχει και συγγενική σχέση με τον Κρητικό, άρα ο Βενιζέλος χρειαζόταν κάτι αρκετά ισχυρό ως αντίδοτο. Υπάρχει κάτι ισχυρότερο από τον Τσουκάτο;
Όχι βέβαια πως ο Τσουκάτος γνωρίζει τους 153 πολιτικούς που λαδώθηκαν από την 
Siemens. Όχι. Οι σχέσεις του με τον Χριστοφοράκο δεν ήταν τόσο στενές και η σύζυγος του όλως τυχαίως έγραφε φιλοτουρκικά βιβλία.
Απλώς ο Τσουκάτος είναι οργανωτικό μυαλό. Με ευρύ πεδίο και ευκίνητος, σε αντίθεση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που κωλύεται στο να περνά απαρατήρητος.
Είπαμε, αυτή η χώρα έχει αντιπρόεδρο που λέγεται Θεόδωρος Πάγκαλος και είχε πρωθυπουργό Ράλλη. Σε μία χώρα που το Βήμα και τα Νέα κυκλοφορούν ακόμα έστω και με ακρωτηριασμένα ονόματα, ο Τσουκάτος θα έμενε στην απ’ έξω;
Χάιλ Τεό, χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου