Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Oι Ελλήνες δεν θέλουν να γίνουν Ευρωπαίοι,Εαν θέλουν οι ευρωπαίοι ας γίνουν Ελλήνες


Δισεκατομμύρια αξιότιμες Κυρίες και δισεκατομμύρια αξιότιμοι κύριοι, του ευρωπαϊκού και όχι μόνο δήθεν πολιτισμένου χώρου.

Του ότι αυτήν την στιγμή, μπορείτε να μας κατηγορείτε σαν έθνος με αριστοφανικό τρόπο, προβάλλοντας άσεμνες φωτογραφίες στα ασήμαντα περιοδικά σας, το... οφείλετε στους Έλληνες, οι οποίοι δημιούργησαν το θέατρο, την σάτιρα και τον αυτοσαρκασμό.


Του ότι αυτήν την στιγμή, μπορείτε και αρθρώνετε λόγο και μετατρέπετε με την γλώσσα σας λέξεις και δεν συνεννοείσθε με μουγκρητά, πετώντας ο ένας στον άλλον πέτρες, το οφείλετε στους Έλληνες, που εφεύραν τα γράμματα, την διάλεκτο και τον τρόπο αυτά να γίνουν ανθρώπινη επικοινωνία.

Του ότι μπορείτε αυτήν την στιγμή, να λέτε ότι θέλετε και να απευθύνεστε σε όποιον θέλετε, με όποιο τρόπο θέλετε, το οφείλετε στους Έλληνες, που δημιούργησαν την δημοκρατία, την οποία, εσείς μετατρέψατε με πολέμους, κατοχές, εισβολές και σφαγές, σε κοινή αλητεία.

Του ότι αυτήν την στιγμή, έχετε λόγο και υπόσταση σαν άνθρωποι, το οφείλετε στους Έλληνες, διότι αφιέρωσαν ολόκληρη την ζωή τους στο να σταματούν τις σκοταδιστικές ορδές των περσών, έξω από την πόρτα της Ευρώπης, δηλαδή την πόρτα σας.

Του ότι αυτήν την στιγμή, τα παιδιά σας δεν είναι ζωσμένα με εκρηκτικά και δεν σκοτώνουν γυναικόπαιδα μέσα σε λεωφορεία, φωνάζοντας τζιχάντ, το οφείλετε στους Έλληνες, που σας πρόσφεραν απλόχερα το δώρο του Θεού, δηλαδή, την φιλοσοφία και την σκέψη, για να μην κάνετε αυτά τα πράγματα.

Του ότι αυτήν την στιγμή, μπορείτε να θεραπεύεστε μέσα στα νοσοκομεία, πραγματοποιώντας ανοιχτές επεμβάσεις εγκεφάλου και όχι μόνο, το οφείλετε στους Έλληνες, που ανακάλυψαν την ιατρική και την κοινωνική φροντίδα.

Του ότι αυτήν την στιγμή, επάνω στον πλανήτη γη, τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων δεν αλληλοσπαράσσονται σαν κοινά σαρκοβόρα, το οφείλουν στους Έλληνες, διότι ανακάλυψαν και έδωσαν απλόχερα σε όλα τα ανθρώπινα φύλλα, τον πολιτικό πολιτισμό.

Ναι, η χώρα μου πτώχευσε οικονομικά, διότι φροντίσατε εσείς, μαζί με τους δικούς μας εφιάλτες και ανθέλληνες, να γίνει αυτό, για να μπορείτε χωρίς αντίσταση να κλέψετε ότι πλούτο διαθέτει.

Ναι, η χώρα μου είναι πίσω, από ότι οι δικές σας χώρες, διότι στους βαλκανικούς πολέμους, στον πρώτο, καθώς και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ήταν παρών, δίνοντας ζωές και περιουσίες από το υστέρημα της και όχι από το πλεόνασμα της, που ποτέ δεν είχε την τιμή να έχει, για να σταματήσει και πάλι από την πόρτα σας, τον βαρβαρικό, σλαβικό και βαυαρικό σκοταδισμό.

Δισεκατομμύρια αξιότιμες Κυρίες και δισεκατομμύρια αξιότιμοι κύριοι, φίλοι και σύμμαχοι της Ελλάδος, οφείλετε πολλά στην χώρα μου, την ΕΛΛΑΣ, αλλά κυρίως όμως οφείλετε ένα και μοναδικό πράγμα, τον σεβασμό στους προγόνους μου, οι οποίοι πολεμώντας σαν Θεοί και όχι σαν άνθρωποι, έσωσαν τον δικό σας και όχι μόνο πολιτισμό από βέβαιο θάνατο, προσφέροντας στον θάνατο, την δική τους ζωή.

Ευρωπαίοι και λοιποί πολιτισμένοι άνθρωποι του πλανήτη γη, από εδώ και στο εξής, θα πρέπει εσείς, καθώς και οι απόγονοι σας να ξέρετε ένα βασικό πράγμα:

Είτε το θέλετε, είτε όχι, οι Έλληνες ήταν, είναι και θα είναι, οι απόγονοι των Θεών και εσείς, είτε το θέλετε, είτε όχι, ήσασταν, είστε και θα είστε, οι απόγονοι των Ελλήνων.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου