Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ "παραχαράκτες" της ιστορίας: ΜΕΤΑ ΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΟΥ Γ.ΜΟΥΖΑΛΑ, Ο Ν.Φίλης ανακάλυψε "καινούργιο Έθνος", ξέχασε τις σφαγές των Τούρκων αλλά θυμήθηκε τους λάθρο


Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βαλθεί να αναθεωρήσουν και να πλαστογραφήσουν την ιστορία του ελληνικού Έθνους, της χώρας και των συνόρων της σε μία περίοδο που η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν. Τελευταίο κρούσμα το μήνυμα του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη παραμονή της 25ης Μαρτίου, με το οποίο ανακάλυψε “καινούργιο έθνος” μετά το 1821, αφού βέβαια εξαφάνισε την “τουρκοκρατία”.
Ο κ. Φίλης αφού προκάλεσε με την Γενοκτονία των Ποντίων, η οποία κατά τον ίδιο δεν υπήρξε, δεν έγινε ποτέ, (έστω και αν πρόσφατα προσπάθησε να τα μαζέψει κάπως και μάλιστα από τις ΗΠΑ), χθες έκανε δυναμική επιστροφή μέσω του μηνύματος του για την 25η Μαρτίου του 1821. Ένα μήνυμα σκέτο “μνημείο”.
Ο υπουργός Παιδείας που απευθύνθηκε κυρίως στη μαθητιώσα νεολαία δεν βρήκε να πει τίποτα απολύτως για την τουρκοκρατία, για τις σφαγές των Οθωμανών και ούτε βεβαίως για τους Έλληνες επαναστάτες του '21 που αντιστάθηκαν σαν τα λιοντάρια και έδωσαν το αίμα τους και την ψυχή τους για να είναι το Έθνος ελεύθερο σήμερα. Για να είναι ο ίδιος και όλοι εμείς οι Έλληνες ελεύθεροι.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. Πέραν των ιστορικών, που είδαν τον κ. Φίλη λίγο πολύ ως παραχαράκτη της Ιστορίας, πολλοί γονείς ενοχλήθηκαν σφόδρα, καλώντας τον να μην δημοσιοποιεί τις προσωπικές του απόψεις όταν αναφέρεται ως υπουργός Παιδείας. 
Σε αυτό συνέβαλε και το ότι μετά την Επανάσταση του 1821 προέκυψε “καινούργιο Έθνος” κατά τον κ. Φίλη. Ένα Έθνος στο οποίο οι δασκάλες και οι δάσκαλοι, οι καθηγήτριες και οι καθηγητές “μπόρεσαν σε μεγάλο βαθμό, ακαθοδήγητοι και χωρίς θεσμική στήριξη, να απορροφήσουν και να ενσωματώσουν στο σχολείο τα παιδιά των μεταναστευτικών κυμάτων κατά τα τελευταία 25 χρόνια”.
Μάλιστα. Στο μήνυμα της 25ης Μαρτίου του 1821 ο κ. Φίλης παρέλειψε την τουρκοκρατία και τους Έλληνες ήρωες της Επανάστασης αλλά βρήκε κάτι να πει για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες που δέχεται η Ελλάδα, καλώντας τους μαθητές και τους καθηγητές συμβάλουν στην ενσωμάτωση τους ανεξάρτητα του ποιοι είναι, από που προέρχονται, τη θρησκεία ασπάζονται και όλα τα σχετικά.
Λεπτομέρειες για τον κ. Φίλη ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες βρίσκονται τζιχαντιστές, όπως η ίδια η κυβέρνηση έχει παραδεχθεί, ή του ότι οι άνθρωποι αυτοί σε μικρό διάστημα θα ξεσηκωθούν ως μουσουλμάνοι στην πλειονότητα τους και θα κάνουν αυτά που έκαναν οι Τούρκοι στους Έλληνες πριν την Επανάσταση του 1821.
Ο υπουργός Παιδείας δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί συγχέοντας δήθεν τη δημιουργία του ελληνικού κράτους που όντως έγινε μετά την Επανάσταση με το ελληνικό Έθνος. Το έπραξε και με την Γενοκτονία των Ποντίων, την οποία δεν αναγνωρίζει. Δεν είναι όμως και ο μόνος. Κι όχι γιατί βρίσκει συμπαραστάτες, αλλά και γιατί τον μιμούνται και άλλοι υπουργοί, όπως, ο κ. Μουζάλας. Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης βέβαια έπιασε πρόσφατα ένα άλλο θέμα, αυτό των Σκοπίων, ονομάζοντας τα “Μακεδονία”.
Ο κ. Μουζάλας επιχείρησε να τα μαζέψει και δήλωσε ότι έκανε γκάφα, αλλά ήδη οι Σκοπιανοί πανηγύριζαν για το δώρο που τους έκανε. Αφενός τους παρέδωσε το όνομα “Μακεδονία” και αφετέρου εμφανίστηκε ως αναθεωρητής της Ιστορίας και των συνόρων της χώρας.
Και το ερώτημα είναι που θα πάει αυτή η Ιστορία με τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ; Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γιατί δεν λαμβάνει θέση για τις προκλήσεις της κοινωνίας από τα στελέχη της κυβέρνησης του;
Ότι απέμεινε σε αυτόν τον λαό είναι η Ιστορία του και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να την αλλοιώσει σβήνοντας και γράφοντας μηνύματα προβάλλοντας τις προσωπικές του απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου