Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αντώναρος: Ας αφήσουν τα μαχαιρώματα κατά Μεϊμαράκη… σώγαμπροι και αλεξιπτωτιστές

Αντώναρος: Ας αφήσουν τα μαχαιρώματα κατά Μεϊμαράκη… σώγαμπροι και αλεξιπτωτιστές

Τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη παρείχε ο Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση σε όσους αμφισβητούν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

“Για να μη ξεχνάμε τι έγινε πριν λίγες μόλις εβδομάδες και να βάζουμε στη θέση τους τους κατ’ επάγγελμα παραπληροφορητές.
Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου.
Όχι βέβαια.
Ηταν τότε που κάποιοι (οχι ένας – ηταν περισσότεροι οι πολιτικοί φωστήρες…) μιλούσαν για “αριστερή παρένθεση” και ροκάνιζαν την επιρροή της μεγάλης κεντροδεξιάς παραταξης που ειχαν οδηγήσει με δική τους ευθύνη σε ιστορικά χαμηλά διατυπώνοντας κρυπτο-ακροδεξιές θέσεις που καμμια θέση δεν έχουν διαχρονικά στο χώρο μας.
Οταν λοιπουν ο τότε πρόεδρος πήρε τη βραδια του δημοψηφισματος της 5ης Ιουλίου να παει (επιτέλους) σπίτι του, ειχαν οδηγήσει τον χώρο στα τάρταρα — εγώ τον λέω δημοσκοπικό πάτο.
Στην έρευνα της Μετρον Ανάλυσις που δημοσιευθηκε στις 10 Ιουλίου στα ΝΕΑ η ΝΔ κατέγραφε εκλογική επιρροη 19,1%.
Αυτη τη ταλαιπωρημένη απο τα κηρύγματα των ακροδεξιών παραφυάδων παρέλαβε ο Βαγγέλης. (Για να μη πούμε για την ώρα τι αλλό δεν παρελαβε….)
Κι αυτη τη ΝΔ καταφερε να αναστυλώσει. Ας αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια και τα ύπουλα μαχαιρώματα με στομωμένα μαχαίρια οι γνωστοί σώγαμπροι και κατα περίσταση αλεξιπτωτιστές”, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου