Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ από τον Τούσεν μετά από 5 χρόνια! «Το ΔΝΤ ήξερε από τον Μάρτιο του 2010″

ΓΑΠ


EthnosB«Επρόκειτο για ένα σχέδιο ιδιαιτέρως λεπτομερές και προγραμματισμένο, το οποίο δεν ανακοινώθηκε στα Κοινοβούλια των 14 χωρών της ΕΕ που δάνεισαν την Ελλάδα ή στο Ελληνικό. Διότι υπήρξε παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος τον Μαιο του 2010, όταν δηλαδή συνήφθη η συμφωνια»

ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΟ OLYMPIA ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ??????
TaNeaBΤΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ????
ΝΕΑ «Ουφ Διπλή ανάσα»
ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ????
ΒΗΜΑ «Γιώργος Πανδρέου: Πολύ ικανοποιητική απόφαση – Η Ευρώπη έκανε ένα μεγάλο βήμα»,
ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η Deutche Welle ????
Τι έλεγε  η Goldman Sachs για την πολυδιαφημιζόμενη προληπτική βοήθεια από την Γερμανία. ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ?????
Τι αποκαλύπτει για την επερχόμενη συνάντηση Obama – Παπανδρέου
Πως η ΕΕ θα “στραγγαλίσει” την Ελλάδα για να την οδηγήσει σε επαχθείς όρους βραχυπρόθεσμου δανεισμού με το σταγονόμετρο, αλλά και μία μεγάλη αποκάλυψη:
Πως η Γερμανία χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να “εκδικηθεί” τη Βρετανία που άλλωστε είναι ο κύριος ευνοημένος από την Γερμανική πολιτική στην Ευρωζώνη. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 122 της Συνθήκης της Λισσαβώνας.
Τα γραφόμενα λοιπόν της έκθεσης επιβεβαιώθηκαν μέχρις ενός. Η στάση της Μέρκελ, η άρνηση βοήθειας μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά το κυριότερο, η ενεργοποίηση του άρθρου 122 που θα έδινε τέλος στα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της ΕΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: Σύμφωνα με τον Όλι Ρεν τα 60 δις. Ευρώ της Ευρωπαϊκής Επιτροπήςαφορούν στο Άρθρο 122 της Συνθήκης της Λισαβόνας, το οποίο προβλέπει παροχή οικονομικής ενίσχυσης στα κράτη μέλη του ευρώ, “υπό εξαιρετικές περιστάσεις”, όπως οι σημερινές.
“Πολλές φορές είχα τονίσει ότι η κρίση που διανύουμε δεν αφορούσε μόνο την Ελλάδα, αλλά τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα ολόκληρης της ευρωζώνης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Επίτροπος οικονομίας, Όλι Ρεν.»
Με απλά λόγια, η Goldman Sachs γνώριζε ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα πράξει η ΕΕ για να βοηθήσει τις χώρες της Ευρωζώνης.
Πιθανότατα λοιπόν το γνώριζε και ο κύριος Παπακωνσταντίνου λόγω της μακράς συνεργασίας του με την Goldman Sachs.
Και να μην το γνώριζε, θα μπορούσε κάλλιστα να ενημερωθεί από το επιτελείο του Υπουργείου που μας διαβάζει ανελλιπώς. Άλλωστε το συγκεκριμένο άρθρο έχει 120.000+ μοναδικούς αναγνώστες μόνο στο Ολυμπία ενώ αναδημοσιεύθηκε στα μεγαλύτερα ιστολόγια
Έστω λοιπόν ότι δεν το γνώριζε. Τότε τι είδους σύμπτωση ήταν αυτή η λύσσα να περάσει το νομοσχέδιο και η πραξικοπηματική συνθήκη λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Ecofin; Για ποιό λόγο λυσσάξατε και καταλύσατε το κοινοβούλιο ώστε να περάσετε τη συνθήκη κατοχής και υποδούλωσης της Ελληνικής οικονομίας;
Τί είδους σύμπτωση ήταν αυτή που σας έκανε λίγες ώρες πριν την Πανευρωπαϊκή «Λύτρωση» να εγκλωβίσετε την Ελλάδα στους λεόντειους όρους των Δανειστών; Από που και ως που «κλειδώσατε» την Ελλάδα σε όρους εκτός Ευρωζώνηςδιατηρώντας παράλληλα το Ευρώ σα νόμισμα ώστε η ύφεση να είναι αναπόφευκτη;
Είχατε 1 πιθανότητα στις 365 να επιτύχετε αυτή τη «σύμπτωση». Οι υπόλοιπες 364 ήταν ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ και να συνάψατε εις γνώση σας τοκογλυφικά δάνεια με προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας και συνταγματική εμπλοκή λίγες ώρες πριν την «Ευρωπαϊκή Λύση».
Και στις δύο περιπτώσεις, κάποιοι κέρδισαν πολλά κύριοι του ΠΑΣΟΚ και λοιποί θιασώτες του «ΝΑΙ». Κάποιοι κέρδισαν κάποια δισεκατομμύρια Ευρώ και σίγουρα δεν είναι οι Έλληνες πολίτες.
Σύμπτωση ή όχι, κάποιος πρέπει να τους αποδώσει ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου