Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η υπαγωγή μας σε καθεστώς μνημονίων στηρίχθηκε απολύτως στην κατασυκοφάντηση του Κ.Καραμανλή...!

##

Η υπαγωγή μας σε καθεστώς μνημονίων στηρίχθηκε απολύτως στην κατασυκοφάντηση του Κ. Καραμανλή!
Έξι περίπου χρόνια μετά έχει αναδειχθεί ο ρόλος των ΜΜΕ στο στήσιμο της εναντίον του προπαγάνδας.
Δε θα ξεχάσουμε τι γινόταν κάθε φορά που μιλούσε για την κρίση ο πρώην πρωθυπουργός. Πώς αντιδρούσαν τα συνδικάτα στις δέσμες μέτρων που ανάγγελλε. Πώς διογκώθηκαν , παραποιήθηκαν, αναδείχθηκαν υποθέσεις σα σκάνδαλα χωρίς καμία εμπλοκή του.
Πώς παραποιήθηκαν δηλώσεις του και χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του από το δημοσιογραφικό κατεστημένο.
Το σχέδιο ΠΥΘΙΑ1 ήταν ένα πολύ καλά συγκροτημένο και μεθοδευμένο σχέδιο και χρησιμοποιήθηκαν όλα τα μέσα για την ολοκλήρωσή του.
Από την άλλη πρέπει όλοι αυτοί, " φίλοι" και εχθροί, που συνέβαλλαν στην αποδόμηση της κυβέρνησής του και στην πτώση του, ότι ένας άνθρωπος που όρθωσε το ανάστημά του στις μεθοδεύσεις του αμερικάνικου παράγοντα για το θέμα των Σκοπίων εν μέσω απειλών, που υπερασπιζόμενος τα εθνικά συμφέροντα εργάστηκε σκληρά επί σειρά ετών για να καταστεί ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα και να διασφαλιστούν τα σύνορά της και μάλιστα σε μια περίοδο που οι περισσότεροι κοιμόταν τον ύπνο του... αδίκου ( από το 2000 είχε ξεκινήσει τις επαφές για το θέμα των αγωγών με το Βλαντιμίρ Πούτιν) να γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους άνθρωποι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν!
Ναι, ο Κ. Καραμανλής είναι... too hard to die

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου