Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Δημοκρατία: Ο Χρύσανθος έγραψε το κείμενο του ΕΛΚ- Σαμαράς: Σε 3 μήνες θα είμαι ξανά πρωθυπουργός

lazaridis

Την έκρηξη του Ευάγγελου Αντώναρου προκάλεσαν οι 'αποκαλύψεις' της πρσκείμενης στη ΝΔ εφημερίδας «Δημοκρατία» που καταγγέλλει τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, ως τον προγματικό εμπνευστή του κειμένου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που 'εξωθούσε' τους Ευρωπαίους να 'πνίξουν' τη νέα ελληνική κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες ότι «εμπνευστής και βασικός συγγραφέας» της ανακοίνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για την οποία ο επικρίθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο στενός σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, επικαλείται η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Λαζαρίδης, καθώς απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του κ. Σαμαρά και έχει χτίσει προσωπικές σχέσεις στους κόλπους του ΕΛΚ, «είχε την άνεση και τον τρόπο να διαβουλευτεί με την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ, ώστε να φέρει το ύφος της ανακοίνωσης στα μέτρα που επιθυμούσε».
Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε κύκλους του, επιμένει ότι σε τρεις μήνες θα είναι ξανά πρωθυπουργός, αφού «θα έχει πέσει» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Το δημοσίευμα δεν έμεινε ασχολίαστο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου