Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τωρα το Ισραήλ ανακαλύπτει την “γλύκα” της προπαγάνδας… Και για πρώτη φορά ανησυχεί.

Εντρομος ο Νετανιαχου ζήτησε απο τα δυτικά ΜΜ”Ε” να εγκαταλείψουν την Γάζα. Τωρα το Ισραήλ γεύεται απο πρωτο χέρι αυτο που έκανε πολλούς αξιωματούχους του να θησαυρίσουν σε συνεργασία μάλιστα με αντισιωνιστες του Μανχαταν!
Ηταν το Ισραήλ που σιώπησε όταν τα λόμπι του Μανχαταν θησαύριζαν για να κρύβουν την γενοκτονια των Σέρβων απο τους ναζιστες Βοσνιους και Κροάτες. Η ισραηλινή ηγεσία σιώπησε, λαδωμενη απο το ισλαμιστικό χρήμα και άφησε εναν λαό που ηταν ο μόνος μαζί με τους Ελληνες που αντιστάθηκε στο Ολοκαύτωμα, να σφαγιασθει απο ναζι και τουρκοφρονες.
Έτσι ακριβως έγινε και με τον λαό της Συρίας. Ή τον λαό του Ιράν και τους σιίτες που σφάζονται ανηλεώς απο το μαχαίρι των ισλαμοφασιστων. Η ισραηλινή νομενκλατούρα μαζί με προδότες τυπου Σορος, διέδιδαν την προπαγάνδα των σφαγέων.
Τωρα ο Νετανιαχου ανακαλύπτει πως το φίδι που έθρεψαν, ετοιμάζεται να τους πνίξει. Για πρώτη φορά, το Ισραήλ αρχίζει να ανησυχεί σοβαρά…

32

Γιατί όχι συνολική λύση στη Γάζα;

Είμαστε πολύ άδικοι με την ισραηλινή πλευρά. Μαθαίνοντας ότι πέφτουν βόμβες πάνω σε αυτά τα ρυπαρά αλητάκια που παίζουν στη Λωρίδα της Γάζας, σπεύδουμε να συγκινηθούμε και μεροληπτούμε χωρίς ν’ αναλογιζόμαστε ότι ο Νετανιάχου είναι ένας πάρα πολύ καλός κύριος. Εγώ τον είδα στην τηλεόραση κατασυγκινημένο που σκοτώνονται άμαχοι. Τον άκουσα μάλιστα να υπόσχεται ότι θα το δει το θέμα. Τι πιο ανακουφιστικό από αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου